Αλλαγές ετοιμάζει ο Φεράντο στο ματς με Λαμία

Στη Λαμία αγωνίζεται την Δευτέρα στις 20.00 ο Βόλος για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ οι «κυανέρυθροι» θα έχουν ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς ο Χουάν Φεράντο θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες και των δανεικών του «Δικεφάλου του Βορρά», οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο ματς της περασμένης αγωνιστικής.

Κάποιοι από αυτούς, όπως για παράδειγμα οι Λύρατζης, Διαμάντης, Μπαλογιάννης, διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Χουάν Μουνίθ. Ο Ισπανός μέσος είχε αποβληθεί στο ματς με την ΑΕΚ και δεν αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν έχει μείνει εκτός ρυθμού, τη στιγμή που χρησιμοποιήθηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου της περασμένης Τρίτης με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Στον Βόλο στηρίζουν πολλά στην εκτελεστική δεινότητα του Χοακίν Τόρες. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με τέσσερα τέρματα, καθώς βρήκε δίχτυα στις αναμετρήσεις με ΟΦΗ, Ατρόμητο (δύο φορές) και ΑΕΚ. Έχει προσαρμοστεί πλήρως στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα και δεν είναι τυχαίο πως όλες οι μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος παρακολουθούν την πορεία του με την φανέλα του Βόλου και την ποδοσφαιρική του εξέλιξη, τη στιγμή που είναι μόλις 22 ετών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις