Μεγάλη ΝΙΚΗ, 85-74 τον Σ.Κ. Ιωαννίνων

Παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα στο παρκέ η Νίκη κατάφερε να επικρατήσει (85-74) σε ένα ντέρμπι απέναντι στην πολύ δυνατή και μέχρι πρότινος πρωτοπόρο ομάδα του Σ.Κ. Ιωάννινα στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η βολιώτικη ομάδα εξέφρασε σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία.

Οι καλαθοσφαιριστές της Νίκης Βόλου έπαιξαν πολύ παθιασμένο και όμορφο μπάσκετ και έφτασαν να προηγηθούν μέχρι και με 17 πόντους στα μέσα της τρίτης περιόδου, παρά το μέτριο ξεκίνημα που βρήκε την ομάδα του Γιώργου Κοσμάτου πίσω στο σκορ με 19-24 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Η Δ.Ε της Νίκης σε ανακοίνωσή της, μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τον υπέροχο κόσμο μας που γέμισε το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, συγχαίρουμε την πολύ καλή ομάδα του Σ.Κ. Ιωάννινα για την αγωνιστικότητα της και το μπάσκετ που έπαιξε και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Δυστυχώς το διαιτητικό δίδυμο απεδείχθη κατώτερο των περιστάσεων και με τις αποφάσεις του λίγο έλειψε να τινάξει στον αέρα ένα παιχνίδι με πολύ ωραίο μπάσκετ, σε ένα απόγευμα που ήταν πραγματική γιορτή.

Σαν Δ.Ε. έχουμε δείξει ότι σπανίως ασχολούμαστε με την διαιτησία και πραγματικά ευχόμαστε να είναι αυτή η τελευταία φορά που το κάνουμε.»

Δεκάλεπτα: 19-24, 52-43, 68-60, 85-74
Διαιτητές: Σελεβός-Τσάνταλη (Γκουντέλιας)

NIKH (Κοσμάτοσ, Καραγιώργος):Καραγεώργος 12 (4), Βερτζάγιας 6, Σαριμπαλίδης  3 (1), Σιμάκης 10 (2), Κουτίνας 19(1), Τσώλης 17(1), Τάσσος 12, Σταυροθεόδωρος, Σαριμπαλίδης 3(1), Καρπέτης, Παρασκευάς 7.

ΣΚ Ιωάννινα (Παπαδόπουλος-Χαντζάρας-Μπάθας): Ζαμπέτης 8(1), Ματσάγγας 3(1), Δουρούκης 5(1), Τσιτσώνης, Καραμπίνης 3, Ξιούρας, Σωτηράκης 27(2), Τσιρώνης 6, Μπάλλας 22(1).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις