Άτυχος, ο Θησέας Αγριάς, στη Λάρισα

Δεύτερη ήττα για τον Θησέα Αγριάς στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο οποίος ηττήθηκε εκτός έδρας, με 2-1 από τον Ηρακλή Λάρισας. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη, αν και παρουσιάστηκε καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, γνώρισε άδικη ήττα με 2-1 από τους γηπεδούχους, που εκμεταλλεύτηκαν τα δύο γρήγορα γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Μόλις στο 3′ ο Κακαβίτσης πέτυχε το 1-0 με κοντινό πλασέ. Η απάντηση των «πράσινων» ήταν άμεση, καθώς ισοφάρισαν σε 1-1, με δυνατό σουτ του Πέτση στο 4′. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε και ο Κακαβίτσης, ο οποίος σκόραρε ξανά με άψογο πλασέ μέσα από την περιοχή του Κεφαλά.

Σκόρερ: 3’, 7’ Κακαβίτσης-4’ Πέτσης.
Διαιτητής: Λεωνίδας (Τρικάλων).
Βοηθοί: Αλεξόπουλος, Μπάλας (Τρικάλων).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Παπαγιάννης, Κοντοθανάσης (46’ Αλεξανδρής), Γιαννακόπουλος, Ψωμόλας, Τσακάι, Νεμπεγλέρας, Νάστρο, Μανιάτης, Κακαβίτσης (87’ Λιούξιος), Ζαφειρίου (80’ Τάρτας), Μαρίνογλου (83’ Τσαπατόρης).
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κεφαλάς, Κυρίτσης, Διαμαντόπουλος (46’ Ε. Βαν Ντε Γουίχε), Γιαουπλάρι, Ιακωβίδης, Μπόρας (68’ Λουμάνι), Πέτσης, Σιώμος (83’ Ζάχος), Βλάχος, Κοτζαθανάσης, Ιωαννίδης (83’ Λίτσος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις