Ισοπαλία 1-1 στον Διγενή παραχώρησε ο Αλμυρός

Δεν μπόρεσε να πάρει το «τρίποντο» ο ΓΣ Αλμυρού στο παιχνίδι με τον Διγένη Νεοχωρίου, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι «κυανόλευκοι» παραχώρησαν ισοπαλία 1-1, με την ομάδα του Στέλιου Αρσένου να δέχεται πρώτη τέρμα με αυτογκόλ του Πατσή στο 67’, για να ισοφαρίσει στο 69’ ο Δερμιτζάκης.
Ο Αλμυρός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο ημίωρο, χωρίς να χάσει κάποια κλασική ευκαιρία για γκολ ήταν καλύτερος και η ομάδα που πίεσε τον αντίπαλο. Στο 8’ με τον Λάμπο και στο 28’ με τον Αναστασίου οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές στο ματς. Στο διάστημα 30’-45’ ο Διγενής ισορρόπησε το παιχνίδι και απείλησε την άμυνα του Αλμυρού με τους Μανώλη στο 30’ (σουτ άουτ), Λαγκαδινό στο 35’ (απέκρουσε το σουτ ο Πολυμέρου), Διβανέ στο 42’ (σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα του Αλμυρού).
Στην επανάληψη ο Αλμυρός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 52’ με τον Δερμιτζάκη στο 52’ (κεφαλιά άουτ), ενώ στο 58’ ο Βουρδάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Ράπτη. Στο 66’ ο Αγιασιώτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ράπτη, ο οποίος κράτησε το μηδέν για την εστία του. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, στο 67’ ο Διγενής άνοιξε το σκορ. Ο Αλεξίου επιχείρησε τη σέντρα και ο Πατσής στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (0-1). Η απάντηση του Αλμυρού, ωστόσο, ήταν άμεση, καθώς στο 69’ ο Δερμιτζάκης πλάσαρε τον Ράπτη, γράφοντας το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πολυμέρου, Λάμπος, Πατσής, Δημηνάς (59’ Ζενούνης), Κυριάκος, Χολέβας, Παπακώστας (80’ Αϊδής), Δερμιτζάκης, Αναστασίου, Βουρδάκης (83’ Δήμος), Αγιασιώτης (74’ Ρακής).
ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Ζαφείρης (46’ λ.τρ. Ράπτης), Μανώλης, Βλάχος (80’ Αυγουστάτος), Σταμέλος, Γούτσιος, Μακρής, Τεντολούρης, Γκαντιάς (70’ Παπαθανασίου), Κοντογεώργος, Λαγκαδινός (60’ Θ. Αλεξίου), Διβανές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις