Πρώτη νίκη για Διαγόρα στη Γ’ Εθνική

Νίκη πάση θυσία ήθελε ο Διαγόρας στο παιχνίδι με την Ποταμιά στο Καρπενήσι και την πέτυχε. Η ομάδα του Στεφανοβικείου επικράτησε με 1-0 για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος και για τον 3ο όμιλο, σημειώνοντας ιστορική νίκη, καθώς είναι η πρώτη του Διαγόρα στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Κ. Καραπλιάγγος στο 72΄.
Ύστερα από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ, χάνοντας ορισμένες καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, ο Διαγόρας ανέβασε ρυθμούς στην επανάληψη και πίεσε για το γκολ. Στο 50’ ο Ζιάκας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ανδρούτσο, ο οποίος απέκρουσε σε κόρνερ, ενώ ο Διαγόρας έχασε κι άλλες τρεις ευκαιρίες για γκολ με τον Τάσο Κυριάκο. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 72’. Μετά από σέντρα του Καλύβα, ο Κώστας Καραπλιάγγος με κεφάλια έγραψε το 0-1. Ένα γκολ που έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στον Διαγόρα.
Διαιτητής: Κολορίζος (Φθιώτιδας).
Βοηθοί: Λιτοσελίτης, Δόσκορης (Φθιώτιδας).
ΠΟΤΑΜΙΑ: Ανδρούτσος, Κατσαρής, Αθανασόπουλος, Ζαραβέλης, Φαρμάκης, Λέρης, Νούλας (77’ Κουτσουπιάς), Ρόμαν, Ζαλοκώστας, Γενιτσαρόπουλος, Χρυσικός (63’ Μπουμπουρής).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πρίφτης, Καλύβας, Δίντσης (60’ Παπαγεωργίου), Σπαθής, Λάιος, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς (30’ λ.τρ. Κ. Καραπλιάγγος), Αλεξίου, Αλαμάνης, Κυριάκος (87’ Καλιακούδας), Ζιάκας (73’ Πρασσάς).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις