Το πανόραμα της 5ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ

Ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική στην Α’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣΘ, με τον Σαρακηνό να πετυχαίνει την πέμπτη νίκη σε ισάριθμα ματς, επικρατώντας με 1-2 της Ακρόπολης. Ακολουθούν στη βαθμολογία ο Ρήγας (νικητής επί της Δάφνης με 6-1 στο Βελεστίνο) και ο Αίας (νίκησε με 3-2 την Αγία Άννα εκτός έδρας).
Αναλυτικά για την 5η αγωνιστική στην Α’ ΕΠΣΘ είχαμε τα αποτελέσματα:

Αγ. Άννα-Αίας 2-3
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Αίας με 3-2 επί της Αγ. Άννας στο «Olimpico». Η Αγία Άννα άνοιξε το σκορ στο 14’ με προβολή του Τζοβάρα, ενώ στο 45’ ο Αίας ισοφάρισε στο 45’ με τον Θ. Κατσαβριά. Η ομάδα της Σούρπης πέτυχε στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 46’ ο Χειλάς με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-2.. Στο 47’ ο Αραπίτσας σέντραρε από τα δεξιά και ο Χειλάς με κεφαλιά σκόραρε ξανά για το 1-3. Στο 53’ ήλθε η μείωση του σκορ σε 2-3 με σουτ του Δημολιού. Στις καθυστερήσεις ο Τζοβάρας έχασε πέναλτι, με τον Χαλάτση να αποκρούει.

Ακρόπολη-Σαρακηνός 1-2
Ο Σαρακηνός έφυγε νικητής από το Σέσκλο, επικρατώντας με 2-1 της Ακρόπολης. Η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ με τον Τσιουρή. Στο 60’ ο Τζίκας ανατράπηκε από τον Κοντογιάννη και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Κώστας Φλίγκος σημάδεψε το δοκάρι, αλλά η μπάλα έφτασε στον Καλαμάτα που την έστειλε στα δίχτυα για το 0-2.
Στο 74’ ο Μόσιος εκτέλεσε φάουλ, ο Φουρκιώτης προσπάθησε να σκοράρει και η μπάλα αφού βρήκε και στον Μοράλες κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-2.

Ρήγας-Δάφνη 6-1
Πολύ εύκολα ο Ρήγας Φεραίος πρόσθεσε άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του, επικρατώντας με 6-1 της Δάφνης. Στο 5ο λεπτό ο Γάρος άνοιξε το σκορ για τον Ρήγα, ενώ στο 18’ ο Αραμπατζής με σουτ έγραψε το 2-0.
Στο 26’ ο Σέττος ανέβασε το δείκτη του σκορ το 3-0. Το 4-0 ήρθε στο 31’ με φοβερό σουτ του Αραμπατζή. Ένα λεπτό αργότερα ο Σέττος κέρδισε πέναλτι. Ο ίδιος το εκτέλεσε, αλλά ο Μιχαλόπουλος έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε.
Ο Ρήγας πέτυχε και πέμπτο γκολ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, καθώς στο 42ο λεπτό με ατομική προσπάθεια του Θανάση Αραμπατζής σκόραρε, πετυχαίνοντας «χατ τρικ».
Στο 63’ η Δάφνη μείωσε το σκορ σε 5-1 με τον Καρακίτσιο. Το τελικό 6-1 έγινε στο 81’ με κεφαλιά του Σέττου.

Α.Ε. 2002-Πρωτεσίλαος 2-1
Μπορεί η ΑΕ 2002 να βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο παιχνίδι με τον Πρωτεσίλαο, κατάφερε, ωστόσο, στη συνέχεια να πετύχει δύο γκολ και με 2-1 πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 26ο λεπτό με κεφαλιά του Νικογιάννη. Η Α.Ε. 2002 κατάφερε να ισοφαρίσει στο 43’ όταν ο Βερντόβα έκανε τη σέντρα και ο Στουμποβίκος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το 2-1 έγινε στο 75’ από τον Τερλεξή.

Τοξότης-Δήμητρα 3-2
Ο Τοξότης νίκησε 3-2 τη Δήμητρα στο βοηθητικό του ΕΑΚ, συνεχίζοντας τις θετικές του εμφανίσεις. Ο Μάστορας με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0, ενώ στο 42’ ο Λευτέρης Δενελάβας σημείωσε το 2-0. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Βούλγαρης μείωσε σε 2-1 για την Δήμητρα, η οποία ισοφάρισε στο 74’ σε 2-2 με κεφαλιά του Καρρά. Ωστόσο, ο Τοξότης πήρε τη νίκη με πλασέ του Λευτέρη Δενελάβα στο 93’.

Πύρασος-Αγ. Παρασκευή 1-2
Η Αγία Παρασκευή ήταν η νικήτρια με 2-1 επί του Πυράσου στο γήπεδο του Αερινού. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με μακρινό σουτ του Μαυροζούμη στο 27’. Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 60’, ο Κίτσιος ισοφάρισε από κοντά σε 1-1. Η Αγία Παρασκευή πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Κούκιος επιχείρησε σέντρα-σουτ και η μπάλα έφτασε στον Μαυροζούμη, ο οποίος σκόραρε από κοντά, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2 στο 94’.

Σκιάθος-Ιάσων Α.Μ. 4-2
Η Σκιάθος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ιάσονα Α.Μ. νικώντας με 4-2. Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Νικολαΐδης, ο οποίος πέτυχε «χατ τρικ». Το 1-0 έγινε στο 25’ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Νικολαΐδη. Στο 65’ ο Κουζιώκας ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινό πλασέ, ενώ στο 70’ ο Νικολαΐδης έγραψε το 2-1 για τη Σκιάθο.
Ο Μανωλιός με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 75’, ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1. Στο 78’, ο Κουκουτσέλος μείωσε σε 3-2, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 90’, ο Νικολαΐδης με μακρινό σουτ έγραψε το 4-2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις