Έτοιμος να επιστρέψει στις νίκες ο Βόλος κόντρα στη Λαμία (pregame)

Στη Λαμία βρίσκεται από χθες η αποστολή του Βόλου για το αποψινό παιχνίδι με την τοπική ομώνυμη ομάδα, το οποίο ρίχνει την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 20.00, με τους «κυανέρυθρους» να επιζητούν την επιστροφή στις νίκες ύστερα από τέσσερις σερί ήττες, ενώ οι γηπεδούχοι στοχεύουν στην πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα.
Η Λαμία στο γήπεδό της δεν έχει ηττηθεί, αλλά δεν έχει κερδίσει κιόλας, παραχωρώντας τέσσερις ισοπαλίες στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, Ατρόμητο, Πανιώνιο και Παναιτωλικό. Από την άλλη ο Βόλος είναι η ομάδα που… απεχθάνεται τις ισοπαλίες, καθώς δεν έχει καμία στο πρωτάθλημα (τρεις νίκες, πέντε ήττες).
Αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παίξουν με πάθος για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο Βόλος σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτου αντιπάλου, αγωνίζεται επιθετικά και με την ίδια φιλοσοφία θα παίξει και κόντρα στη Λαμία. Διαθέτει πολύ καλή μεσοεπιθετική γραμμή, δημιουργεί ευκαιρίες και συνήθως φτάνει στο γκολ (έχει σκοράρει στα έξι από τα οκτώ παιχνίδια που έχει δώσει).
Ο Χουάν Φεράντο προβληματίζεται για την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε, πως ακόμη και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό, μια ομάδα που αγωνίζεται τρεις κατηγορίες πιο κάτω, στην Γ’ Εθνική, ο Βόλος δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Δεν αποτελεί δικαιολογία το γεγονός πως η ομάδα αγωνίστηκε με πολλούς παίκτες που έχουν μικρό ή και καθόλου συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα.
Όσον αφορά το πιθανό σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει στο σημερινό παιχνίδι ο Χουάν Φεράντο, είναι το ακόλουθο. Τερματοφύλακας θα είναι ο Γκαραβέλης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Λύρατζης (θέση διεκδικεί και ο Ντεντάκης) και το αριστερό ο Φεράρι. Οι Δημόπουλος και Διαμαντής θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Τσοκάνης, ένας εξ των Μαξ, Μπαλογιάννη και ο Μουνίθ. Στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Ζοάο (αριστερά) και Τόρες (δεξιά), με τον Γέντρισεκ να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.
Η Λαμία από την πλευρά της ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αποψινό παιχνίδι, με τον Άκη Μάντζιο να επαναφέρει στο βασικό σχήμα αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν την περασμένη Πέμπτη στο ματς Κυπέλλου με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη, στον οποίο η Λαμία έκανε την πρώτη νίκη φέτος σε επίσημο παιχνίδι (0-3). Στη διάθεση του προπονητή της ομάδας της Φθιώτιδας βρίσκονται οι Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Ανάκογλου, Δημούτσος, Μπουλούλης, Τουράμ, Τιρόνε, Καραμάνος και Ρόμανιτς.

«Σφυρίζει» ο Τσαμούρης
Την αποψινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Τσαμούρης από την ΕΠΣ Πειραιά. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Δημήτριος Σαμοϊλης (Αθηνών) και Νικόλαος Δημόπουλος (Φλώρινας). Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο κ. Δημήτριος Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας. Διαιτητής VAR θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) και AVAR ο Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας). Παρατηρητής ορίστηκε ο Απόστολος Κουρκούνας από την ΕΠΣ Χανίων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις