Επιστροφή Λεόν, αμφίβολος ο Διαμαντόπουλος

Μετά το ρεπό που είχαν χθες Κυριακή οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, σήμερα Δευτέρα 28/9 επιστρέφουν στις προπονήσεις. Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος εξακολουθεί να πονά στο πόδι του και μέσα στην εβδομάδα θα φανεί αν ο 27χρονος επιθετικός θα είναι σε θέση να ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους» κόντρα στη Ζάκυνθο. Θα είναι…

…απώλεια για τον Ολυμπιακό αν ο Διαμαντόπουλος δεν καταφέρει να αγωνιστεί, από τη στιγμή μάλιστα που ο Έρικ Γουόρντεν δεν είναι ακόμη έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, καθώς υπολείπεται προετοιμασίας. Ο Γκανέζος επιθετικός αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή, ωστόσο, δεν είναι σε θέση να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο.
Το ευχάριστο είναι πως ο Ντιέγκο Λεόν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε (είχε υποστεί θλάση α’ βαθμού στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης) και αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο. Ο Ισπανός μέσος αποτελεί βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό και η συμμετοχή του στο παιχνίδι ανεβάζει την ποιότητα της ομάδας στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Επίσης, δίνεται η δυνατότητα στους Ανέστη Νάστο, Ροντρίγκο Ντεπέτρις και Στέφανο Πολύζο να δουλέψουν αυτή την εβδομάδα δυνατά και να καλύψουν το χαμένο έδαφος από πλευράς προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις