Νίκη Βόλου: Θα προχωρήσουμε σε διορθωτικές κινήσεις

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας η διοίκηση της Νίκης ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την συμπαράστασή του στον αγώνα με τον Ιωνικό εξέδωσε η βολιώτικη ΠΑΕ. Παράλληλα, εφησυχάζει τους φιλάθλους πως θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διορθώσει τα κακώς κείμενα και η ομάδα να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.

H ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την δυναμική του παρουσία, στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης, το μεσημέρι του Σαββάτου στο παιχνιδι με τον Ιωνικό.

Η διοίκηση αντιλαμβάνεται και κατανοεί πλήρως την δυσαρέσκεια του κόσμου της ομάδας για τα αποτελέσματα του τελευταίου μήνα. Άλλωστε, οι στόχοι και οι απαιτήσεις μας ταυτίζονται με αυτές των φιλάθλων.

Δεσμευόμαστε, λοιπόν, ότι θα προχωρήσουμε στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις που θα υποστηρίξουν καλύτερα και αποτελεσματικότερα το αγωνιστικό τμήμα.

Σε αυτό το πλαίσιο, καλούμε τον κόσμο της Νίκης να παραμείνει συσπειρωμένος γύρω από την ομάδα κι όλοι μαζί να συνεχίσουμε τη φετινή προσπάθεια στις επαγγελματικές κατηγορίες, που είναι ακόμα στην αρχή.