Blue Club: Πάνω απ’ όλα η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ της ομάδας

Θέση στα όσα διαδραματίζονται στην οικογένεια της Νίκης Βόλου παίρνει με ανακοίνωση που εξέδωσε το Blue Club. Οι οργανωμένοι οπαδοί της βολιώτικης ομάδας  Η λέξη «αξιοπρέπεια» αναφέρεται τρεις φορές στο κείμενο δίνοντας το στίγμα πως πάνω απ’ όλους και όλα είναι η αξιοπρέπεια του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

«Με βάση την άθλια εικόνα της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ιωνικό και μετά τις προαναγγελίες ότι θα διορθωθούν κάποια πράγματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αναφέρουμε τα εξής αυτονόητα που στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια είναι ζητούμενα: Όποιος ασχολείται με την ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ από οποιοδήποτε πόστο, πρέπει να έχει στο μυαλό του και την καρδιά του ότι υπάρχει ένα ΟΝΟΜΑ , ένα ΣΎΜΒΟΛΟ, μια ΙΣΤΟΡΙΑ που ξεπερνάει τα στενά αθλητικά όρια, ένας ΛΑΟΣ που ακόμα αντέχει, κι ότι όλα αυτά μαζί συνιστούν μια έννοια.. Αυτήν της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ!!!

Έτσι λοιπόν όσοι ασχολούνται με τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ πρέπει να κάνουν τις επιλογές με γνώμονα αυτήν την έννοια..Την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ της ομάδας. Δικαιολογημένα τα λάθη πάνω στην προσπάθεια… ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ τα “απερίσκεπτα” που προσβάλουν την αξιοπρέπεια της Νίκης..

Για αυτό λοιπόν όσο είναι νωρίς (αν είναι) οι όποιες επιλογές ας μην προσβάλλουν την ΤΙΜΗ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ της ομάδας..

Ο κόσμος της Νικάρας πάντα ήταν, είναι και θα είναι εκεί να χαίρεται, να πικραίνεται, να κρίνει, να εξυψώνει αλλά και να καταγγέλλει…

Γιατί για μας δεν υπάρχουν πρόσωπα…

Υπάρχει μόνο η ΝΙΚΗ!!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις