Τζανόπουλος: «Ισχύει κανονικά η αφαίρεση βαθμών για τη Νίκη»

Πριν ακόμη ξεπεράσει το πρόβλημα της έδρας, η Νίκη Βόλου έχει να αντιμετωπίσει ένα άλλο, εξίσου σημαντικό θέμα που έχει να κάνει με την αφαίρεση βαθμών λόγω της τιμωρίας που κουβαλά από τη Σούπερ Λιγκ. Συγκεκριμένα, η Νίκη έχει να εκτίσει ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών καθώς αποσύρθηκε πρόωρα από το πρωτάθλημα της πρώτης τη τάξει κατηγορίας.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Οι διοικούντες της Νίκης ελπίζουν πως αυτή η ποινή δεν θα επιβληθεί τελικά στην ομάδα και στηρίζουν την αισιοδοξία τους στην τελική απόφαση που πήρε το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για τον Βύζαντα Μεγάρων (22/4/2015), σύμφωνα με την οποία τον απάλλαξε από την αφαίρεση βαθμών, με το σκεπτικό πως το ερασιτεχνικό σωματείο δεν κληρονομεί ενοχικές ή μη πράξεις από όταν ήταν ΠΑΕ.

Το goalpost.gr επικοινώνησε με τον καθ’ ύλην αρμόδιο για το θέμα, που δεν είναι άλλος από τον Πρόεδρο της Επιτροπής για τη Γ’ Εθνική, κ. Μιχάλη Τζανόπουλο, ο οποίος ήταν κατηγορηματικός πως η ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών θα ισχύσει κανονικά τόσο για τη Νίκη όσο και για τις άλλες ομάδες που κουβαλούν τιμωρίες από τις κατηγορίες που προέρχονται.

Να σημειώσουμε πως η βαθμολογία που έχει αναρτήσει η ΕΠΟ εμφανίζει τη Νίκη με 3 βαθμούς, έχοντας όμως στο κάτω μέρος αστερίσκο όπου αναφέρεται η αφαίρεση 6 βαθμών:

EPO-VATHMOLOGIA

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις