Ελευθερόπουλος: Μήπως δεν είδε τυχαία το Λαμία-Βόλος;

Οι Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Στέλιος Βενετίδης επέλεξαν να πάνε στο ΔΑΚ (μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα) για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι Λαμία – Βόλος.

Γιατί να βρεθούν στο συγκεκριμένο γήπεδο; Σίγουρα, πάντως, όχι για να αναλάβουν τη Λαμία. Η τελευταία πρόσφατα άλλαξε προπονητή και δεν προβλέπεται άμεσα να ανοίξει ξανά η θέση.

Το γεγονός, μάλιστα, πως ο τελευταίος δεν πήγε μόνος του, αλλά συνοδευόταν από τον -πάντα στις ομάδες- άμεσο συνεργάτη του, ενδεχομένως να λέει κάτι παραπάνω.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Βόλος έχει αρχίσει να ψάχνει προπονητή. Το ματς στο ΔΑΚ για πολλούς ήταν ένας τελικός για τον Χουάν Φεράντο.

Απόφαση φαίνεται πως έως τώρα δεν έχει παρθεί, αλλά αυτό ενδεχομένως να γίνει εντός των ημερών. Το σίγουρο είναι πως έχουν γίνει τηλέφωνα σε διάφορους «στόχους» και ο Ελευθερόπουλος δεν αποκλείεται να είναι ένας εξ αυτών. Το όνομά του έχει ακουστεί στον Βόλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν ο 43χρονος κόουτς έχει δουλέψει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Είχε αναλάβει τον Ολυμπιακό Βόλου το 2015. Στο παρελθόν έχει κοουτσάρει επίσης Πανιώνιο, ΑΕΚ Λάρνακας, Πανθρακικό, Βέροια, Αστέρα Τρίπολης και Κέρκυρα, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Ηρακλής.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις