Η αντεπίθεση του Ολυμπιακού Βόλου άρχισε

????????????????????????????????????

Πριν δύο αγωνιστικές ο Ολυμπιακός Βόλου υπολείπονταν επτά βαθμούς από την κορυφή της Φούτμπολ Λιγκ, ύστερα από τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος. Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» απέχουν δύο βαθμούς από την πρώτη θέση, καθώς μετά την πρώτη νίκη που σημείωσαν επί της Ιεράπετρας (σπάζοντας το αήττητο της Κρητικής ομάδας), την Κυριακή «άλωσαν» την Καλαμάτα, πετυχαίνοντας σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Με έξι βαθμούς οι «ερυθρόλευκοι» στα δύο τελευταία παιχνίδια, με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο τους, έχουν καταφέρει να μπουν και πάλι σε τροχιά ανόδου και το σημαντικότερο, η ομάδα αρχίζει και αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Αν και ακόμη χρειάζεται πολλή δουλειά, προκειμένου να διορθωθούν αρκετά πράγματα στον τομέα της τακτικής.

Ο Ολυμπιακός απέναντι στη μέχρι προχθές πρωτοπόρο της Φούτμπολ Λιγκ δεν έπαιξε…. κλεφτοπόλεμο για να πάρει το παιχνίδι. Μπήκε αποφασισμένος να κερδίσει το ματς, ήταν καλύτερος της Καλαμάτας σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα και στο τέλος πήρε μια πολύ σπουδαία και δίκαιη νίκη, όπως παραδέχθηκαν και οι αντίπαλοι.

Την προσεχή Κυριακή στις 14.00 στο γήπεδο της Νεάπολης, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει στην αναμέτρηση με τον Ιάλυσο να προσθέσει άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του (τρίτη σερί) και να αναρριχηθεί ψηλότερα στη βαθμολογία, καθώς οι ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά από τους «ερυθρόλευκους» στη βαθμολογία παίζουν μεταξύ τους.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Ιμπάν Ράντι και Φίλιππου Σκοπελίτη, θα δουλέψει ωστόσο με τους παίκτες του πάνω στο πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα, προκειμένου να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις