Ανοίγουν στοιχηματικοί λογαριασμοί παραγόντων του ποδοσφαίρου

Στοιχηματικοί λογαριασμοί προέδρων ΠΑΕ, ποδοσφαιρικών παραγόντων, διαιτητών, προπονητών και ποδοσφαιριστών στο μικροσκόπιο των Αρχών

Στα χέρια του Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρίσκονται τα στοιχεία για τον παράνομο στοιχηματισμό και τα στημένα ματς στην Ελλάδα, όπως αποκάλυψε η «Δίκη στο Open».

Ερευνώνται στοιχηματικοί λογαριασμοί προέδρων ΠΑΕ, ποδοσφαιρικών παραγόντων, διαιτητών, προπονητών και ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα ο εισαγγελέας Αθηνών Σωτήρης Μπουγιούκος απέστειλε στοιχεία δικογραφίας με ηλεκτρονικά μηνύματα που αντάλλαξαν μέσω διαδικτύου εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού.

Τα μηνύματα αυτά φέρονται να αποδεικνύουν το στήσιμο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος και ήδη συσχετίστηκαν με δύο δικογραφίες που άνοιξαν σε τοπικές εισαγγελίες της χώρας.

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που εποπτεύεται από την εισαγγελέα Εφετών Βιργινία Σακελλαροπούλου, διερευνά και όλους τους φακέλους της Sportradar σε βάθος τριετίας.

Στην κατεύθυνση αυτή κινήθηκε και ο πρώην αθλητικός εισαγγελέας Γιάννης Παναγόπουλος, ο οποίος εδώ και καιρό επιχείρησε να συσχετίσει το υλικό της Εταιρείας Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης με στοιχηματικούς λογαριασμούς παραγόντων, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν τηλεφωνικές εφαρμογές του διαδικτύου για να αποφύγουν τις νόμιμες υποκλοπές της ΕΥΠ.

 

dikisports.blogspot.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις