Κρούση σε Βεργέτη η Νίκη Βόλου

Μετά και την τυπική λύση της συνεργασίας μεταξύ της Νίκης Βόλου και του Ισαάκ Χοβέ, η διοίκηση της ΠΑΕ έχει βολιδοσκοπήσει τους υποψήφιους τεχνικούς για τον πάγκο της ομάδας. Ένας από τους υποψήφιους ήταν ο Κώστας Γεωργιάδης όμως ο Μακεδόνας τεχνικός, βλέποντας και τις αντιδράσεις του κόσμου της Νίκης, αποφάσισε να συνεχίσει να κοουτσάρει την Τρίγλια.

Κρούση και πρόταση συνεργασίας, η διοίκηση της Νίκης Βόλου έχει κάνει στον Στάικο Βεργέτη. Ο 43χρονος τεχνικός εξετάζει την πρόταση της βολιώτικης ομάδας και σύντομα αναμένεται η απάντησή του. Το 2018-19 ο Αρκάδας τεχνικός κάθισε στον πάγκο της Δόξα Δράμας με απολογισμό 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες. Μάλιστα, την περσινή σεζόν οι δρόμοι της Δόξας διασταυρώθηκαν με τη Νίκη Βόλου με τους κυανόλευκους να επικρατούν με 1-0 για το Κύπελλο Ελλάδας και να μπαίνουν στους ομίλους του θεσμού. Ο Στάικος Βεργέτης έχει θητεύσει για έξι χρόνια στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, όλες στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Για μία σεζόν ο Βεργέτης κουτσάρισε τη Νέα Σαλαμίνα για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κύπρου, έχοντας απολογισμό, 8 νίκες, 5 ισοπαλίες και 9 ήττες.

Συνολικά ο Στάικος Βεργέτης ως προπονητής μετρά 103 (Ν-44, Ι-29, Η-30) αγώνες στη Σούπερ Λιγκ, 18 στη Φούτμπολ Λιγκ, 22 στην Α’ Εθνική Κύπρου, 15 στο Κύπελλο Ελλάδος και 18 ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Σίγουρα η περίπτωση του Στάικου Βεργέτη δεν είναι εύκολη, όμως αν η απάντησή του είναι θετική, τότε η Νίκη Βόλου αυξάνει τις πιθανότητες να βρει τον δρόμο της και να σκαρφαλώσει ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις