Βρήκαν τον ένοχο αλλά δεν τον «έδωσαν»

Την τελευταία προειδοποίηση προς τους οπαδούς της που δεν πειθαρχούν με τους κανόνες και ρίχνουν μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο απηύθυνε η διοίκηση της Skoda Ξάνθης. Σε ανακοίνωσή που εξέδωσε αναφέρει πως γνωρίζει τα στοιχεία που οπαδού που πέταξε μπουκάλι εντός αγωνιστικού χώρου στο ματς με τον ΟΣΦΠ και προειδοποιεί πως την επόμενη φορά θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Αναλυτικά η ανακοίνης της ακριτικής ομάδας:

«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι για την ρίψη ενός μπουκαλιού νερού στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League με χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ γνωρίζει τα στοιχεία του φιλάθλου που έριξε το μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο από τις κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στο SKODA ΞΑΝΘΗ Arena.

Για πρώτη και τελευταία φορά δεν γνωστοποιεί τα στοιχεία του και δεν κινείται νομικά κατά αυτού για να διεκδικήσει την αποζημίωση για τη βλάβη που υπέστη.

Από την επόμενη αγωνιστική (SKODA ΞΑΝΘΗ – Παναθηναϊκός) και για όλους τους μελλοντικούς αγώνες της ομάδας μας, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ θα ονομάζει τον δράστη ενεργειών που θα βλάπτουν την ομάδα μας και θα κινείται κατά αυτού νομικά, διεκδικώντας αποζημίωση για κάθε ποινή (οικονομική ή αγωνιστική) που τυχόν θα της επιβληθεί.

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ πιστή στο φίλαθλο πνεύμα και στους κανόνες της αθλητικής συμπεριφοράς, ζητά από τους οπαδούς μας την ενθάρρυνσή τους, το χειροκρότημά τους, την υποστήριξή τους, την αγάπη τους για την ομάδα μας».