Τέσσερις νίκες για τα τμήματα της Αργούς στο βόλεϊ

Τέσσερις νίκες έγραψαν οι ομάδες της Αργούς σε εντός και εκτός αγώνες των πρωταθλημάτων τους. Το Σάββατο η γυναικεία ομάδα στο εντός έδρας τοπικό ντέρμπι της Β’ Εθνικής που έγινε στο κατάμεστο από θεατές “Βάκης Παρασκευόπουλος”, με αντίπαλο την Νίκη Βόλου στέφθηκε νικήτρια με 3-2 σετ ,σε έναν αγώνα γεμάτο ένταση και έτσι έγραψε την τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα σε ισάριθμους αγώνες και ανέβηκε στην 2η θέση της Βαθμολογίας. Το Ροστερ της Αργούς (Σταθόπουλος, Τιρτιράκης,Ζαφειρίου)Τάσσου, Γιαννετάκη, Χαρχαρή, Νικολάου,Παπουλια,Κάστανου, Κασιούρα,Αμυγδαλοπούλου, Ράντζου, Πασχαλίδου, Γκορίλα, Μερκονιάν, Χειμάρα, Γιαλόγλου,

Νικηφόρο αποτέλεσμα και για την αντρική ομάδα στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β Εθνικής, με αντίπαλο τον γηπεδούχο Γ.Σ. Βόλου

Νίκη για τους άνδρες της Αργούς
Μετά από έναν πολύ όμορφο αγώνα η αντρική ομάδα της Αργούς στέφθηκε νικήτρια στον εκτός έδρας αγώνα με αυτή του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου με 0-3 σετ (15-25, 11-25, 17-25) για το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας. Χαρακτηριστικό του αγώνα, το πολύ ευχάριστο κλίμα και η “ποικιλία” ηλικιών.

Αργώ: (Τιρτιράκης), Σταυρίδης, Ξενοκώστας, Σκιαθίτης, Ιωνάς Α., Αναστασίου, Παξιμαδάκης, Ανδριώτης, Ζηλιαναίος, Φουρκιώτης, Τσοπάνος(Α) Δρακάκης, Σδρούλιας.

Νικηφόρο αποτέλεσμα και για τους Εφήβους
Δεύτερη νίκη για την εξαιρετικά ελπιδοφόρα ομάδα των Εφήβων της Αργούς επί της γηπεδούχου ΑΕΛ στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής που έγινε το Σάββατο 2 Νοεμβριου. Με απίστευτη απόδοση οι αθλητές του Λευτέρη Τιρτιράκη πήραν την νίκη με 0-3 σετ (12-25, 6-25, 17-25) και ανέβηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ερχόμενοι όλο και πιο κοντά στους υψηλούς στόχους που έχουν βάλει.
ΑΡΓΩ (Τιρτιράκης),Ζηλιαναίος,Ανδριωτης, Αναστασίου, Ιωνάς,Παξιμαδακης, Ξενοκωστας, Σκιαθιτης, Σταυρίδης, Βουρδουμπας (L )

Σαρωτική η ομάδα των Κορασίδων 
Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα των Κορασίδων της Αργούς όπου όπως δείχνει η πορεία της είναι σε διαρκή ανοδικό ρυθμό.Οι μικρές αθλήτριες πήραν την νίκη από την γηπεδούχο ομάδα των Σουφλαρίων στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής που έγινε την Κυριακή 3/11 με 0-3 σετ (6-25,16-25,17-25) και κάνανε και το τέσσερα στα τέσσερα για τους αγώνες που συμμετείχαν οι ομάδες του Συλλόγου μας το περασμένο Σαββατοκύριακο.Στα πολύ θετικά του αγώνα οι μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες του ροστερ των Κορασίδων που έλαβαν δράση από πολύ νωρίς και στα τρία σετ και με καθαρές επιθετικές λύσεις και εξαιρετικές άμυνες έδειξαν την δυναμική της ομάδας και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από το προπονητικό team.
ΑΡΓΩ (Τιρτιράκης, Σταθόπουλος) Αμυγδαλοπούλου, Κάστανου, Κασιούρα Β,Παϊλα, Πασχαλίδου, Ανατολή, Αποστολοπουλου, Σταθοπούλου, Κασιούρα Χ, Κανάνα, Καμινάρη (L),Τιρτιράκη (L).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις