Νίκες για τους εφήβους και παίδες του Αιολικού-φιλικά στη Λάρισα

Το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Νοεμβρίου ο Αιολικός είχε πολλές δραστηριότητες. Συγκεκριμένα το Σάββατο το πρωί η παιδική ομάδα του Αιολικού (περσινή πρωταθλήτρια) αγωνίσθηκε σε επίσημο παιχνίδι με την Ανάληψη για το πρωτάθλημα παίδων Ν. Μαγνησίας. Το παιχνίδι έληξε με νίκη του Αιολικού 94-39. Οι παίδες του Αιολικού δεν αντιμετώπισαν καμία αντίσταση από τους παίδες της Ανάληψης, όπως φανερώνει και από το τελικό αποτέλεσμα. Δεκάλεπτα:17-09,50-21,71-27,94-38
Aιολικός Βόλου (Σαμαράς Αντώνης) Θεοδωρόπουλος 7, Μπέας, Κονδυλογιάννης 4, ΜπαΪράμης 19, Γκίστι, Μισαηλίδης 29 (4),Κωστόπουλος, Χράπαλος 8, Σαββίδης 9, Κολιαμήτρας 8, Μακρής 2, Γκρίτσαλης 6.
Ανάληψη (Τύμπας Στέφανος) ΚελαΪδώνης 2, Καρνάβας, Καραγιάννης, Αλμπανούδης 8, Μπακίρης 13, Πανάγου,Φορτούνας, Χουλιάρας, Ζαχαριάδης 6, Πελακάσης 3(1)

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου η εφηβική ομάδα του Αιολικού (περσινή πρωταθλήτρια εφήβων) αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα της Ανόρθωσις για το πρωτάθλημα εφήβων Ν. Μαγνησίας. Επικράτησε με 115-39 χωρίς να αντιμετωπίσουν και εδώ οι έφηβοι του Αιολικού την παραμικρή αντίσταση.
Δεκάλεπτα:39-03!57-25,91-32,115-39!
Αιολικός Βόλου (Μάνος Αντώνης) Σμυρλής, Καραγιώργος 30(2) Γάλλος, Γκινίδης 11, Παπαστρατής 8, Λογοδότης 26, Διαμάντης 10,Τσιαπράζης 11(3), Νασίκας 2, Χορμόβας 11, Οικονόμου, Σπανός
Ανόρθωση Ανδρεόγλου) Αναστασιάδης 2, Μαργωμένος 2, Δεληγιάννης, Τσιάπος 2, Λιαπής, Ακριβόπουλος 22(1), Κόλλιας 2, Θεοδώρου 6, Κραπουλουτούδης 3.
Την ίδια ημέρα η ακαδημία του Αιολικού με τμήματα που δεν συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Ε.Σ.Κ.Α.Θ. γιατί οι αθλητές είναι πιο μικροί ηλικιακά ,ταξίδεψε στη Λάρισα για φιλικούς αγώνες με Αμπελώνα Λάρισας και Γ.Σ. Φαλάνης. Με αυτές τις δράσεις τα παιδιά αποκτούν αγωνιστικές παραστάσεις, εμπειρίες και βελτιώνουν τα βασικά τους χαρακτηριστικά όσον αφορά την ατομική τεχνική αλλά και την ομαδική ώστε να είναι έτοιμα μετά από χρόνια για τις επίσημες υποχρεώσεις τους. Επιπλέον γνωρίζουν καινούριους φίλους και βελτιώνουν την κοινωνική τους συμπεριφορά. Στους αγώνες ακολουθήθηκε το παρακάτω πρόγραμμα:
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ (ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ 2011)
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ (ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ 2010)
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ –ΑΙΟΛΙΚΟΣ (ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ 2007)
Γ.Σ.ΦΑΛΑΝΗΣ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ (ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2005-07)Ο
Αιολικός Βόλου ευχαριστεί τις διοικήσεις των συλλόγων και τον υπεύθυνο προπονητή ακαδημίας Σπύρο Βενέτη Σπύρο
Μετά από τα φιλικά παιχνίδια ο τελικός προορισμός των παιδιών του Αιολικού ήταν η παρακολούθηση του αγώνα μπάσκετ της Α1 μεταξύ της Λάρισας-Παναθηναϊκού. Μία πολλή μεγάλη εμπειρία για τους μικρούς αθλητές του Αιολικού να βλέπουν παιχνίδια Α1 Εθνικής. Αυτό οφείλεται στην Κ.Α.Ε. Λάρισας που επιτρέπει την είσοδο στα παιδιά του Αιολικού να παρακολουθούν παιχνίδια υψηλού επιπέδου. Το Δ.Σ. και η Διοικούσα επιτροπή ευχαριστούν για μία ακόμη φορά τους ιθύνοντες της Κ.Α.Ε. Λάρισας και ιδιαίτερα του Τεχνικό Διευθυντή Άρη Γκαμπέτα Άρη και τον Άρη Αργυρούλη. Να σημειωθεί ότι ο Αιολικός ήταν παρών και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1.
Ευχή των ανθρώπων του Αιολικού όπως και όλων των Θεσσαλών είναι να παραμείνει φέτος η ομάδα στην κατηγορία και στη συνέχεια να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α1.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις