Για την υπέρβαση με Μπάγερν ο Ολυμπιακός

Την πιο δύσκολη φετινή του έξοδο έχει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν στο Μόναχο την Μπάγερν για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League (19:55, Cosmote Sport 2) και θέλουν ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα γράψουν ιστορία στην διοργάνωση, ενώ παράλληλα θα μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Αυτό, άλλωστε, δήλωσε και στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: «Έχουμε φιλοδοξία και θέλουμε να γράψουμε ιστορία στην έδρα της Μπάγερν. Να γράψουμε ιστορία στην Allianz Arena. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, αλλά υπάρχουν».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν σκοπεύει να κάνει πειραματισμούς και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απέναντι στους Βαυαρούς. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα. Στα χαφ θα υπάρχει η τριάδα των Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη. Στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκονται ο Ποντένσε και ο Μασούρας, ενώ στην κορυφή θα επιστρέψει ο Γκερέρο.

Από την πλευρά τους, οι Γερμανοί θα έχουν στον πάγκο τους τον υπηρεσιακό Χανς Φιλκ. Η πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Νόιερ, Παβάρ, Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Ντέιβις, Τιάγκο, Κίμιχ, Κουτίνιο, Γκορέτσκα, Μίλερ και Λεβαντόφσκι.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Πολωνός Πάβελ Ρτσκόφσκι με βοηθούς τους Μίχαλ Ομπούκοβιτζ και Ράντοσλαβ Σιέτζκο.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις