Ο κρίσιμος Οκτώβρης για την ΕΣΠΘ

Ο Οκτώβριος πλησιάζει και όλα δείχνουν πως θα είναι ο μήνας που θα κριθεί το μέλλον του τοπικού ποδοσφαίρου. Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές των σωματείων για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ένωσης, με την λύση κοινού ψηφοδελτίου να είναι η επικρατέστερη. Με το πέρας της πρέπει η Ε.Π.Ο. να αναγνωρίσει την νέα διοίκηση και φυσικά να “ανάψει” το πράσινο φως για τις απαραίτητες ενέργειες (σ.σ. Έκδοση νέων δελτίων, επικύρωση μεταγραφών).

Άλλο ένα καυτό ζήτημα, είναι και τα σεμινάρια αλλά και η εκπαίδευση σε θεωρητικό και πρακτικό της διαιτησίας. Καθώς κάθε χρόνο παλιοί και νέοι διαιτητές περνάνε από ειδικά τεστ αξιολόγησης με σκοπό να δουν οι αρμόδιοι τόσο της Ε.Π.Σ.Θ. όσο και της Ε.Π.Ο. σε τι επίπεδο βρίσκονται διαιτητές και επόπτες. Το συγκεκριμένο σεμινάριο διαρκεί 7-10 ημέρες.

Μπορεί λοιπόν εύκολα να γίνει αντιληπτό, πόσο κρίσιμος μήνας για το μέλλον του τοπικού μας ποδοσφαίρου αλλά και την επιστροφή των τριών εκπροσώπων μας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στις φυσικές τους έδρες, αποτελεί ο Οκτώβριος

Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις