Tο πόρισμα – σοκ για τον θάνατο του πολίστα Αδαμάντιου Μαντή

Συγκλονισμένη εξακολουθεί να παραμένει η κοινή γνώμη από τον τραγικό χαμό του νεαρού πολίστα της Χίου Αδαμάντιου Μαντή, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Το πόρισμα του ιατρικού για τα αίτια θανάτου του «κόβει την ανάσα» καθώς ο Μαντής έχασε τη ζωή του από κακώσεις στο κεφάλι.

Πάντως από το πόρισμα προκύπτουν δύο ερμηνείες. Συγκεκριμένα ο άτυχος άνδρας είτε χτύπησε το κεφάλι του στο οδόστρωμα, μετά τη σύγκρουση, είτε χτύπησε το κεφάλι του στις μπάρες.

Το τι ακριβώς συνέβη θα φανεί από τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων. Να σημειώσουμε ότι ο 21χρονος δε φέρει άλλα σοβαρά τραύματα, παρά μόνο στο κεφάλι.

Από εκεί και πέρα οι πραγματογνώμονες προβληματίζονται από μία βλάβη στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, η οποία φαίνεται ότι δεν προκλήθηκε από το τροχαίο δυστύχημα.

Να θυμίσουμε ότι ο Μαντής και ο συνεπιβάτης φίλος του άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο στο αυτοκίνητο που οδηγούσαν με αποτέλεσμα να σταματήσουν στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, ώστε να ελέγξουν τι συνέβαινε.

Πλέον μένει να δούμε ότι αν αυτή η βλάβη που, προκάλεσε τον θόρυβο, ήταν εκείνη που οδήγησε τους δύο άνδρες στην απόφαση να σταματήσουν στην άκρη.

Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Αδαμάντιος Μαντής κηδεύθηκε την Τρίτη (5/11) σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις