Συνάντηση ενημέρωσης για το πόλο της Νίκης (30/09, 19:00)

Συνάντηση με στόχο την ενημέρωση των γονέων ανακοίνωσε το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, για την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 19:00, στο κολυμβητήριο “Ολυμπιονίκης Β. Πολύμερος”. Αναλυτικά:

Προς:
Τους Γονείς και Κηδεμόνες του Τμήματος
Ενταύθα

Αγαπητοί μας Γονείς

– Με αίσθημα ευθύνης και στα πλαίσια της ενημέρωσής σας από τους υπευθύνους του Τμήματος για την αγωνιστική περίοδο ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015 – ΙΟΥΛΙΟΣ 2016

Προγραμματίζουμε

Συνάντηση μαζί σας την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19.00μ.μ. στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Βασίλειος Πολύμερος» για ενημέρωση όλων και την πορεία του Τμήματος όλο αυτό το χρονικό διάστημα σε αγωνιστικό και μη πρόγραμμα.

– Επιθυμία μας είναι να σας γνωρίσουμε από κοντά, ώστε να διαβούμε μέχρι το τέλος της περιόδου της αγωνιστικής, με σύμπνοια, αγάπη προς το άθλημα και αύριο να καμαρώσουμε τους αθλητές μας (τα Παιδιά σας) νικητές στον αγώνα που αρχίσαμε και αισίως να πορευθούν στη ζωή τους σωστά ως ζωντανά και χρήσιμα άτομα της κοινωνίας μας, που βάλλεται καθημερινά από «κακοτοπιές».

– Στη συγκέντρωσή μας αυτή θα ενημερωθείτε διεξοδικά τι πρεσβεύουμε και πού θα οδηγήσουμε το σκάφος που λέγεται «Τμήμα Υδατοσφαίρισης της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ»

– Στη συγκέντρωση αυτή επίκαιρα θα μιλήσει στους αθλητές μας και σε εσάς, η κα Παναγιώτα Διαμάντη ιατρός – Διατροφολόγος στα πλαίσια της προσπάθειάς μας, να δώσουμε το στίγμα για πλήρη ενημέρωσή σας, σε θέματα που αφορούν «θέματα ιατρικά και της καθημερινότητας». Επίσης σας γνωρίζουμε ότι στην άλλη και σε σύντομο χρονικό διάστημα συνάντησή μας, θα παρουσιάσουμε ιατρικό θέμα με ιατρό χειρουργό ορθοπεδικό. Η ενημέρωσή σας θα γίνει με άλλη επιστολή μας.

– Θεωρούμε την παρουσία σας δεδομένη και ευελπιστούμε στη δική σας παρουσία ώστε να μας γνωρίσετε από κοντά και να ανταλλάξουμε εποικοδομητικά πάντα τα του Τμήματος και περισσότερο των Ακαδημιών.

– Τέλος εξυπακούεται ότι καλούνται την ίδια ώρα όλοι οι αθλητές/τριές μας όλων των κατηγοριών να παρευρίσκονται σε αυτή την εναρκτήρια φθινοπωρινή μας συνάντηση.

Με απέραντη εκτίμηση

Οι Έφοροι Υδατοσφαίρισης

ΤΣΑΡΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΜΠΛΑΝΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΒΑΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Ο Γενικός Αρχηγός

ΣΚΟΤΕΙΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Οι Προπονητές

ΜΠΛΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΡΥΔΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΚΟΦΦΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΔΑΜΑΣΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις