Θέλει τρίτη σερί νίκη με Ιάλυσο ο Ολυμπιακός Βόλου

Την ευκαιρία να αναρριχηθεί ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα της Φούτμπολ Λιγκ έχει ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» στην περίπτωση που νικήσουν την Κυριακή τον Ιάλυσο στο γήπεδο της Νεάπολης και σημειώσουν την τρίτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα, θα κερδίσουν σίγουρα κάποιες θέσεις στην κατάταξη. Κι αυτό, καθώς την 7η αγωνιστική υπάρχουν αρκετά ντέρμπι μεταξύ ομάδων που βρίσκονται ψηλότερα από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία.
Στον Ολυμπιακό, πάντως, δεν ασχολούνται με τα παιχνίδια των άλλων ομάδων, αλλά αποκλειστικά με το παιχνίδι με τον Ιάλυσο. Ο Σούλης Παπαδόπουλος αυτό που τονίζει στους παίκτες του είναι, πως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρήσουν εύκολο το ματς. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» θέλει να δει τους παίκτες του να ανεβαίνουν σκαλί-σκαλί, όπως τόνισε, στο βαθμολογικό πίνακα, ικανοποιώντας τους φιλάθλους με τις εμφανίσεις τους και τα αποτελέσματα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού βλέπει πως κάτι αλλάζει το τελευταίο διάστημα στην ομάδα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» όχι μόνο κερδίζουν, αλλά δείχνουν σαφώς καλύτερη εικόνα μέσα στο γήπεδο.
Παρατηρείται διαφορετική αγωνιστική νοοτροπία στους παίκτες μετά την έλευση του Σούλη Παπαδόπουλου, η ομάδα προσπαθεί να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και προέρχεται από μια πολύ σπουδαία εμφάνιση στην Καλαμάτα, απέναντι σε μια ομάδα που θεωρείται από τα φαβορί για την άνοδο.
Οι δύο σερί νίκες έχουν φέρει τον Ολυμπιακό δύο βαθμούς από την κορυφή, με την ομάδα να έχει μπει ξανά σε τροχιά ανόδου, όταν υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να μείνει από νωρίς πολύ πίσω στη βαθμολογία.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Ιμπάν Ράντι και Φίλιππου Σκοπελίτη. Ο πρώτος, ως γνωστόν, υπέστη θλάση στο ματς με την Ιεράπετρα και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Ο Σκοπελίτης υπέστη διάστρεμμα τρίτου βαθμού στην αναμέτρηση με την Καλαμάτα και θα απουσιάσει από την ενεργό δράση για ένα περίπου μήνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις