Αχ. Μπέος: Ο διαιτητής δεν είδε στο VAR αυτό που είδαν όλοι. Άρα υπάρχει δόλος”

Ο δήμαρχος Βόλου, Aχιλλέας Μπέος, σε ραδιοφωνική συνέντευξη στο “Metropolis 95.5” αναφέρθηκε στη μήνυση που υπέβαλε κατά του διαιτητή του πρόσφατου αγώνα του Βόλου κόντρα στη Λαμία, Αλέξανδρου Τσαμούρη. Παράλληλα, σχολίασε την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε κατά της ΠΑΕ Βόλος από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μήνυση κατά του Τσαμούρη: «Μέχρι πέρσι οι διαιτητές είχαν όλο το δίκιο με το μέρος τους, διότι μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου έπρεπε να πάρουν μια απόφαση και υπήρχε το δικαίωμα στο λάθος. Τώρα υπάρχει το VAR, το οποίο ακριβοπληρώθηκε κιόλας. Ο κ. Σιδηρόπουλος του είπε μέσω του VAR ότι υπάρχει παράβαση, ο διαιτητής πάει το βλέπει και δεν είδε αυτό που είδαν όλοι. Άρα υπάρχει δόλος. Ή κάποιοι του έδωσαν εντολή ή υπάρχει στοιχηματική απάτη. Η δουλειά της δικαιοσύνης είναι να το ερευνήσει. Στο πρώτο λεπτό έχει προηγηθεί ένα εγκληματικό τάκλιν, το οποίο δεν το δίνει. Δεν αφήνω αιχμές για τη Λαμία. Κέρδισε δίκαια τον Βόλο, ο οποίος έκανε το χειρότερό του φετινό παιχνίδι».

Για την πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ Βόλος: «Η ανακοίνωση του Βόλου είναι απάντηση. Καλείται σε απολογία αυτός που απαντά και αυτός που προκαλεί δεν καλείται; Μιλάμε για τρέλα. Γυρνάμε πάλι σε καταστάσεις που ξέραμε από πριν ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, ποιος θα πέσει και ποιος θα ανέβει;».

Για τον Στοχ: «Αν είχα ομάδα στη Β’ Εθνική, ο Στοχ δεν έμπαινε ούτε στη 18άδα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς παίζει στον ΠΑΟΚ».

Για τα περί μεθοδεύσεων ανατροπής της διοίκησης της ΕΠΟ που ισχυρίστηκε στη «Δίκη στο Open»: «Μεγάλη ευθύνη έχει ο κ. Γραμμένος και όλη η διοίκηση. Πιο πολύ αυτός όμως. Σαν να περιμένει τον χρόνο για να φύγει και δεν αντιδρά. Ό,τι συμβαίνει το δέχεται. Περίμενα διαφορετικό τον Βαγγέλη Γραμμένο. Ήταν τέτοιες οι συνθήκες που μπορούσε να σπάσει αυγά, όμως, προσπαθεί να τα έχει καλά με όλους. Δεν γίνεται έτσι διοίκηση. Μοιραία θα στενοχωρήσεις και κάποιους για το καλό του ποδοσφαίρου. Δεν ξέρω αν είναι ο Ολυμπιακός πίσω από τις μεθοδεύσεις. Πάντως βολεύει και τις UEFA/FIFA και συναινεί και η Πολιτεία προφανώς. Είναι ντροπή πάντως».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις