Χωρίς τρεις με Ιάλυσο ο Ολυμπιακός Βόλου

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιάλυσο (10/11, 14.00) στο γήπεδο της Νεάπολης. Ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ομάδας από τη Ρόδο, καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι, με τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν συγκεκριμένα πράγματα στην προπόνηση, βάσει της τακτικής που θα εφαρμόσει η ομάδα.
Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα, των Ιμπάν Ράντι, Φίλιππου Σκοπελίτη και Θανάση Δεινόπαπα (φωτό). Ο πρώτος τραυματίστηκε, ως γνωστόν, στην αναμέτρηση με την Ιεράπετρα (υπέστη θλάση), υποβάλλεται σε θεραπεία και αναμένεται να χάσει σίγουρα και το ντέρμπι με τη Νίκη. Πιθανότατα να είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής με τον Ιωνικό στη Νεάπολη. Όσον αφορά τον Σκοπελίτη, υποφέρει από διάστρεμμα γ’ βαθμού, το οποίο αποκόμισε στο παιχνίδι με την Καλαμάτα και θα χρειαστεί περίπου τρεις εβδομάδες με ένα μήνα, προκειμένου να αποθεραπευτεί και είναι και πάλι σε θέση να ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους». Ο Δεινόπαπας δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του από την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.
Η τεχνική ηγεσία καλείται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, βάσει των παικτών που διαθέτει ο Ολυμπιακός και το ευχάριστο είναι πως η ομάδα έχει εναλλακτικές λύσεις, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά.
Κόντρα στον Ιάλυσο αναμένεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές, όχι μόνο σε πρόσωπα, αλλά και στον τρόπο που θα αγωνιστούν οι «ερυθρόλευκοι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις