Μονόδρομος η νίκη για τον Βόλο με Παναιτωλικό

Μονόδρομος είναι για τον Βόλο στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό (9/11, 17.15), το οποίο θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Η ομάδα προέρχεται από κακή εμφάνιση στο παιχνίδι με τη Λαμία στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, ηττήθηκε με 1-0, με την συνολική εικόνα των «κυανέρυρθων» να είναι προβληματική (χειρότερη εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα).
Πάντως, τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν προκαλέσει σύννεφα, όσον αφορά το μέλλον του Χουάν Φεράντο στον πάγκο της ομάδας και το αυριανό παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και για τον Ισπανό τεχνικό.
Ο Φεράντο έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα, καθώς ο Βόλος πανηγύρισε σε δύο χρονιές δύο ανόδους και από την Γ’ Εθνική αγωνίζεται, πλέον, στη Σούπερ Λιγκ. Το πολύ καλό ξεκίνημα στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία (τρεις νίκες στα τέσσερα πρώτα ματς) δεν είχε την ανάλογη συνέχεια, με τον Βόλο να αγνοεί τη νίκη, όπως προαναφέραμε, εδώ και ενάμιση μήνα, από τις 21 Σεπτεμβρίου.
Οι «κυανέρυρθοι» οφείλουν να αποφύγουν τα λάθη που κάνουν σε κάθε παιχνίδι, να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα (έχουν σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα ματς στο Πανθεσσαλικό) και παράλληλα να έχουν καλή ανασταλτική λειτουργία, αποφεύγοντας να δεχθούν τέρμα.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώνεται σήμερα και στη συνέχεια ο Χουάν Φεράντο θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, καθώς όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις