Βολιώτες διαιτητές ποδοσφαίρου σε Εθνικά πρωταθλήματα

Αρκετοί είναι οι διαιτητές που ανήκουν στην ΕΠΣ Θεσσαλίας και οι οποίοι ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ σε αγώνες Εθνικών κατηγοριών που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο Μανώλης Σκουλάς (φωτό) θα είναι ο διαιτητής του παιχνιδιού Ολυμπιακός-Ατρόμητος για τη Σούπερ Λιγκ. Στο Απόλλων Λάρισας-Παναχαϊκή της Σούπερ Λιγκ 2 διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Θεοχάρης και α’ βοηθός ο Παναγιώτης Σακκάς.

Βολιώτες υπάρχουν και σε ματς της Γ’ Εθνικής. Στο Οικονόμος Τσαριτσάνης-Πιερικός όλη η διαιτητική τριάδα προέρχεται από την ΕΠΣΘ και αποτελείται από τους Στέφανο-Βάιο Καλατζή (διαιτητής), Αλέξανδρο Αναστασίου (α’ βοηθός) και Σταύρο Σαμαρά (β’ βοηθός). Επίσης, ο Γ. Τασιόπουλος θα διευθύνει την αναμέτρηση Διγενής Νεοχωρίου-Δίας Δίου.

Για τα πρωταθλήματα υποδομών της Σούπερ Λιγκ θα παίξουν οι ομάδες του Βόλου με τον Παναιτωλικό. Στο ματς της Κ19 διαιτητής θα είναι ο Απόστολος Σαρρής και βοηθοί οι Δημήτρης Σακκάς και Σταμάτης Σφυρής, ενώ στο παιχνίδι της Κ17 θα «σφυρίξει» ο Ηλίας Πλακιάς, έχοντας βοηθούς τους Κωνσταντίνο Τασιόπουλο και Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις