Τιμητική εκδήλωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου (photos)

Η νέα χρονιά για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε επίσημα σήμερα (Δευτέρα, 28/9) με μία εντυπωσιακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Yacht Club του “Ξενία” Βόλου. Τη μεγάλη εκδήλωση της οικογένειας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Ελένη Παπαθανασίου και Ευθύμης Χούτας

 

Στην αρχή το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός 1937, κ. Νίκος Τσεκούρας, ο οποίος ευχαρίστησε και καλωσόρισε τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Ερασιτέχνη.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων μπάσκετ (ανδρών-γυναικών) του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, ποδοσφαίρου, κολύμβησης, οι προπονητές των τμημάτων, τα μέλη του Διοικητικου Συμβουλίου και των επιτροπών, δείχνοντας τη δυναμική του μεγαλύτερου συλλόγου στην Μαγνησία.

Στην εκδήλωση έγινε η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων του γυναικείου μπάσκετ, το οποίο στελεχώθηκε με τις Δανάη Αγκάνη, Αναστασία Γαλατσιάτου, Νικολέτα Μπαλλά, Σταματία Διαμαντοπούλου, Χαρά Ντελή και Βάλια Χούτα, αλλά και εκείνων του ανδρικού μπάσκετ, που ενισχύθηκε με τους Καραγεώργο Θωμά, Βλήτσιο Στέφανο, Καρραρήγα Αντώνη, Καφάση Ζήση, Βλασταρίδη Αλέξανδρο, Κατσιαούνη Γεώργιο και Χριστοδούλου Δημήτριο.

Στην εκδήλωση του Ερασιτέχνη βραβεύτηκαν επίσης τα μέλη της ομάδας ποδοσφαίρου γεννηθέντων το 2006-7, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Διεθνές τουρνουά Volos Cup. Η ομάδα του Αγραφιώτη Φώτη αποτελούνταν από τους Αγαθό Κυριαζή, Ζηργιανό Δημήτριο, Νικολούλη Ηρακλή, Ζάχο Νικόλαο, Σιαμέτη Παναγιώτη, Παρασχάκη Δημήτριο, Καπράνα Στέφανο, Μαΐπα Ιάσων, Βούλγαρη Γεώργιο, Χατζηγεωργίου Ανδρέα, Μαγαλιό Αλέξανδρο και Καργιώτη Νικόλαο.

Ο τερματοφύλακας, Ζάχος Ιωάννης βραβεύτηκε για την πολυετή παρουσία του στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου και την προσφορά του παρά τον τραυματισμό του

ενώ επιβραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους και τα παιδιά του τμήματος κολύμβησης (Στριμπάκος Ευστράτιος, Καραντάκου Σταυρούλα, Τρύπας Σωτήρης, Στάμος Ιωάννης, Στάμου Ελευθερία και Ρούμπος Ιωάννης)

αλλά και εκείνα της ακαδημίας μπάσκετ (Πανάγου Ιωάννα, Γερογιάννης Κωνσταντίνος, Χαβδούλας Κωνσταντίνος) για τη διάκριση τους στη Μαθηματική Εταιρεία.

Επίσης, ειδική βράβευση έγινε στους κ.κ. Τόρη Γεώργιο και Βαρούτσικο Γεώργιο για την μεγάλη τους προσφορά στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι δύο παράγοντες της ΠΑΕ ευχήθηκαν, όπως και ο Τάκης Παπουτσής τα καλύτερα για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, καλή χρονιά στους αθλητές και στις αθλήτριες του συλλόγου και όλοι να στηρίξουν τον σύλλογο στην προσπάθεια που καταβάλει να αναδείξει αθλητές μέσα από τα σπλάχνα του.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Αλέκος Ματαφτσής, πριν την έναρξη της εκδήλωσης δήλωσε πως σκοπός του Ερασιτέχνη είναι να γαλουχηθούν νέοι αθλητές με την ιδέα του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ ο κ. Νίκος Τσεκούρας έθεσε ως στόχο να γίνει ο Ολυμπιακός Βόλου πιο δυνατός. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Α. Μεταφτσής: «Θέλαμε να ξεκινήσουμε κατ’ αυτό τον τρόπο, επιβραβεύοντας κάποια παιδιά που είχαν επιτυχίες την προηγούμενη χρονιά και να παρουσιάσουμε τους νέους αθλητές και τις αθλήτριες στα τμήματα του μπάσκετ. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός είναι ενωμένος και δυνατός με όλους τους παράγοντες στα τμήματα του. Ελπίζουμε να γίνουμε περισσότεροι τη νέα χρονιά και να δίνουμε στους αθλητές αυτό που μπορούμε, περισσότερο στον παιδαγωγικό τομέα και αμέσως μετά στον αγωνιστικό τομέα. Σε κάθε άθλημα που θα έρθουν κι επιτυχίες θα είναι καλό. Σκοπός είναι να βγάζουμε στην κοινωνία αθλητές, οι οποίοι να έχουν γαλουχηθεί με την ιδέα του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και περισσότερο με αγάπη για τον αθλητισμό και όχι τόσο για τον πρωταθλητισμό. Είμαστε ερασιτεχνικός σύλλογος. Θεωρούμε ότι είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους ερασιτεχνικούς αθλητικούς συλλόγους στην Ελλάδα. Θέλουμε να το δείχνουμε, δεν είμαστε ευχαριστημένοι και πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά. Πηγαίνουμε με σταθερούς ρυθμούς και ελπίζουμε να μας δικαιώσει η ζωή και η στάση που κρατάμε αυτή τη στιγμή και να έχουμε στο τέλος της χρονιάς επιτυχίες και στα δύο τμήματα».

Α. Τσεκούρας: «Αυτή η εκδήλωση γίνεται κάθε χρόνο στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου. Γίνεται για να παρουσιάσουμε τους νέους αθλητές και τις αθλήτριες που πήραμε στο ανδρικό και στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ, αλλά και για να βραβεύσουμε κάποια παιδιά που διακρίθηκαν στο σχολείο ή στον αθλητισμό την προηγούμενη χρονιά. Ο Ερασιτέχνης βασίζεται στον εθελοντισμό, στην αγάπη των παιδιών που έρχονται και αγωνίζονται για την ομάδα, όπως και στη βοήθεια των γονιών. Έχουμε στόχους να μεγαλώσουμε τον Ολυμπιακό και θα το ανακοινώσω τώρα. Ξεκινάμε μια μεγάλη καμπάνια να εγγράψουμε πάρα πολλά μέλη στον Ολυμπιακό Βόλου και να τον κάνουμε πιο δυνατό».

Ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις