Κουτσιανικούλης: «Η ομάδα δέχεται κυνηγητό στον Βόλο»

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μπορεί να συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από ΟΦΗ και ΠΑΟΚ.

 Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

«Πλέον είμαι ένας ενεργός πατέρας, δεν γίνεται αλλιώς. Είναι μία άλλη ζωή, εντελώς διαφορετική με πολλά πράγματα μέσα στην καθημερινότητα μου. Είναι δύσκολο να διαλέξω ανάμεσα στο αν είναι πιο εύκολο να κάνεις ντρίπλα έναν αντίπαλο η να ταΐσεις ένα μωρό. Για να δούμε αν θα είναι ένας νέος Κουτσιανικούλης ο μικρός (γέλια)».

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό Βόλου: «Υπάρχει κυνηγητό στον Βόλο, εμείς αναγκαζόμαστε να κάνουμε προπόνηση μακριά από το Βόλο. Εγώ μένω στην Λάρισα και κάθε ημέρα πηγαίνω στον Βόλο, οπότε αυτό με βολεύει εξαιτίας της απόστασης, αλλά για την ομάδα είναι κρίμα γιατί ο Βόλος έχει πολύ καλά γήπεδα. Το πρώτο παιχνίδι έγινε στην Νεάπολη η οποία θα αποτελεί και την έδρας μας για φέτος. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν υπογράψει μία σύμβαση για ένα παιχνίδι της ομάδας ανά εβδομάδα και ο αγώνας Κυπέλλου με τον Πανιώνιο ήταν το δεύτερο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα και για αυτό παίξαμε στο «Αλκαζαρ».

Για τον ίδιο και την καριέρα του: «Μπορεί να είμαι πλέον η Football League αλλά υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, τη μία Κυριακή μπορεί να είσαι στην πρώτη δυάδα και στη συνέχεια να πας πιο κάτω και όπως φαίνεται θα πάει όλη η σεζόν έτσι. Αυτό είναι κάτι το οποίο βοηθάει και εμάς που κοιτάμε την άνοδο και τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους. Είμαι σε μία ομάδα που έχει στόχο της την άνοδο και δεν το θεωρώ πισωγύρισμα για την καριέρα μου. Μέχρι στιγμής η ομάδα δέχεται ένα κυνηγητό από τον Βόλο αλλά κινείται σε ένα πολύ καλό επίπεδο σε κάθε τομέα, όπως οι πληρωμές, νομίζω πως και με τον κύριο Σούλη σαν προπονητή, έχει αλλάξει λίγο η ομάδα και κοιτάω να πάω ακόμα πιο ψηλά. Εγώ θέλω να παίζω ποδόσφαιρο όσο μπορώ, μου αρέσει που έκανα το χόμπι μου επάγγελμα, δύσκολο να σταματήσει κάποιος το ποδόσφαιρο.

Όλοι κοιτάμε πίσω και θέλουμε να είχαμε κάνει κάτι διαφορετικά. Στον ΠΑΟΚ πήγα σε μία λάθος εποχή, ήταν όλα λάθος. Θα έπρεπε να κάνω καλύτερη διαχείριση στην τότε κατάσταση. Δεν μπορείς να πεις όχι στον ΠΑΟΚ αλλά ίσως ήταν νωρίς για εμένα να κάνω ένα τέτοιο βήμα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Πλέον η κατάσταση στον ΠΑΟΚ είναι διαφορετική, με άλλον ιδιοκτήτη, στο επίπεδο της αλλά και στους τίτλους που έχει πάρει. Ο ΠΑΟΚ του τότε δεν είχε την ίδια δυναμική. Πλέον είναι πιο ευνοϊκές οι συνθήκες, με την καλή έννοια θα μπορούσα να «ζηλεύω» τον Λημνιό. Όπως είναι τώρα τα πράγματα είναι πιο εύκολο να είσαι Έλληνας παίκτης. Νομίζω πέρσι δεν είχε αντίπαλο στο Πρωτάθλημα και για αυτό έκανε το νταμπλ, σε αντίθεση με φέτος που έχει απέναντι του τον Ολυμπιακό. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα για την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ και τον κόσμο, δεν έχω να πω κάτι, υπάρχει κόσμος που με στηρίζει ακόμα αλλά και άλλοι που με βρίζουν, είχε πέσει όλο το βάρος σε εμένα τότε».

Αναφορικά με το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: «Είναι μία δύσκολη αναμέτρηση γιατί βλέπετε έναν ΟΦΗ ο οποίος κοιτάει όλα τα παιχνίδια το ίδιο ανεξάρτητα με τον αντίπαλο που έχει απέναντι του. Το παιχνίδι θα γίνει σε μία δύσκολη έδρα, θα είναι ένα παιχνίδι που θα γίνει στα ίσα. Είναι δύσκολο να διαλέξεις καθώς είναι ένα δυνατό σύνολο, με τον Βιεϊρίνια να είναι μία μεγάλη επιστροφή για την ομάδα καθώς έλειπε από τα προηγούμενα παιχνίδια, θα μείνω σε αυτόν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις