Βεργέτης: Οργανωτικά θέματα θέλουν βελτίωση

“Οργανωτικά θέματα που θέλουν βελτίωση” εντόπισε ο Στάικος Βεργέτης, ο οποίος συμπλήρωσε στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της Νίκης Βόλου πως η ομάδα θα πάει στη Ρόδο για να διεκδικήσει όσο το δυνατό περισσότερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βεργέτη

“Είμαι στο Βόλο μόλις δύο μέρες κι αυτό που συνάντησα, είναι μία ομάδα σε ένα νέο ξεκίνημα διοικητικά, οργανωτικά, λειτουργικά, τα πάντα βρίσκονται στην αρχή. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει διάθεση κι ενθουσιασμός από τους ανθρώπους της ομάδας να προσφέρουν τις καλύτερες συνθήκες, για να δουλέψει η ομάδα. Από την άλλη, υπάρχουν οργανωτικά θέματα που θέλουν βελτίωση και προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθούμε τις επόμενες μέρες. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, είναι δύσκολο κι απαιτητικό. Έχουμε την ατυχία να απουσιάζουν, είτε λόγω τιμωριών, ένα θέμα που με απασχόλησε, το συζητήσαμε με τα παιδιά και θα εξαλειφθεί, είτε κάποιων ιώσεων, κάποιοι ποδοσφαιριστές, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας. Με τα παιδιά που είναι διαθέσιμα, όμως, θα πάμε στη Ρόδο να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Σε ένα πολύ καλό βαθμό θα φροντίζουμε, κάθε εβδομάδα, να έχουμε άποψη για τον αντίπαλο. Αυτό έκανα πάντα κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Έχουμε εικόνα κι άποψη για τον Διαγόρα, ξέρουμε ποια είναι τα δυνατά του σημεία και σήμερα (σ.σ. Παρασκευή) βάλαμε τις βάσεις για την τακτική, με την οποία θα αντιμετωπίσουμε την αντίπαλη ομάδα και για την προσέγγιση του παιχνιδιού, γενικά

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις