Ζητούμενο το “τρίποντο” για τον Βόλο με Παναιτωλικό (pregame)

Την βαθμολογική ανάκαμψη, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αναζητεί ο Βόλος. Οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται στις 17.15 (Novasports 1) στο Πανθεσσαλικό στάδιο την ομάδα του Αγρινίου, με τη νίκη να είναι μονόδρομος.
Ύστερα από πέντε σερί ήττες, η ομάδα του Χουάν Φεράντο δεν έχει περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες, ιδιαίτερα στην έδρα της και με αντίπαλο μια ομάδα που βρίσκεται χαμηλότερα στη βαθμολογία, δίχως να έχει πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα.
Ο Χουάν Φεράντο δούλεψε με τους παίκτες του τις τελευταίες μέρες πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο σημερινό παιχνίδι, γνωρίζοντας πως ο Παναιτωλικός είναι ένας αντίπαλος που θα έρθει στο Πανθεσσαλικό να παλέψει με πάθος για το θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Μάκη Χάβου παλεύει σε όλα τα παιχνίδια, παρότι εκτός έδρας έχει να επιδείξει μόλις μία ισοπαλία (0-0) με τη Λαμία.
Ο Βόλος από την πλευρά του αγωνίζεται επιθετικά, στο Πανθεσσαλικό οι παίκτες του βρίσκουν δίχτυα (με εξαίρεση το ματς με τον ΠΑΟΚ) και στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα θα επιδιώξει να αξιοποιήσει την καλή της επιθετική λειτουργία, φτάνοντας στο γκολ.
Είναι θετικό, πως ο Χουάν Φεράντο δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Παραμένει, πάντως, άγνωστο αν ο Ισπανός τεχνικός θα προβεί σε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Λαμία.
Ο Μελίσσας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Λαμία και είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να υπερασπίζεται και πάλι την «κυανέρυθρη» εστία. Τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα θα καλύψει ένας εκ των Ντεντάκη, Λύρατζη, ενώ ο Φεράρι θα είναι αυτός που θα αγωνιστεί ως αριστερός μπακ. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αναμένεται να αποτελέσουν οι Δημόπουλος και Τσίκα. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Τσοκάνης, Μαξ και Μουνίθ, οι Ζοάο και Τόρες θα επιχειρούν στις δύο πτέρυγες, με τον Γέντρισεκ να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Γκαραβέλης, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μάντζης, Ηλιόπουλος, Τσαούσης και Μυστακίδης.
Από την άλλη πλευρά, δύο αλλά σημαντικές απουσίες θα έχει ο Παναιτωλικός στη σημερινή αναμέτρηση με τον Βόλο. Εκτός πλάνων του Μάκη Χάβου είναι ο τιμωρημένος Μοράρ, καθώς και ο τραυματίας Μαλής. Στην αποστολή του αγώνα με τον Βόλο μετέχουν οι: Γιαννακόπουλος, Κνετ, Αριγίμπι, Μπαΐροβιτς, Μπάλμπι, Ντίας, Ντουάρτε, Ντάλσιο, Γιοβάνοβιτς, Λιάβας, Λουσέρο, Μαρσιάλ, Μιμίτο, Ρομάν, Σανιά, Σιέστεντ, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Φυτόπουλος.

«Σφυρίζει» ο Τζοβάρας
Ο Γιώργος Τζοβάρας από την Ένωση Φθιώτιδας θα διευθύνει τον σημερινό αγώνα. Οι Γεώργιος Χριστακόγλου (Χαλκιδικής) και Βασίλειος Καλύβας (Φθιώτιδας) θα είναι οι δύο βοηθοί, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Θανάσης Σέζος από το Κιλκίς. Στο VAR θα βρίσκεται ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας). Βοηθός VAR θα είναι ο Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας). Παρατηρητής ορίστηκε ο Νικόλαος Αγαδάκος από την ΕΠΣ Πειραιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις