Για το απόλυτο ο Σαρακηνός, για την επιστροφή στις νίκες η Αγία Άννα

Σαρακηνός και Αγία Άννα «διασταυρώνουν» τα ξίφη τους σήμερα στις 3 μ.μ. στο Βασδέκειο. Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλες φιλοδοξίες τη φετινή σεζόν και αναμένεται να δώσουν μάχη για το «τρίποντο».

Οι γηπεδούχοι θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο και φυσικά να παραμείνουν μόνοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Πάντως, θα έχουν δύο σημαντικές απουσίες, αυτές των Τσιουρή και Μαυρίδη, που αποβλήθηκαν στο νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ακρόπολη.

Ο προπονητής του Σαρακηνού Γιάννης Φασουράκης δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα “Θεσσαλία”: «Από την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε ένα δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα μου. Καταφέραμε και περάσαμε με νίκη από το Σέσκλο, αλλά ακολουθεί η Αγία Άννα και μετά έχουμε το ματς με τον Ρήγα.

Φυσικά στη σκέψη μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή μόνο ο αγώνας με την Αγία Άννα, μία ομάδα που ενισχύθηκε πολύ το καλοκαίρι και διαθέτει ένα ρόστερ 18-20 ποδοσφαιριστών που είναι ισάξιοι, ενώ αρκετοί εξ αυτών έπαιζαν μέχρι πρόσφατα σε επαγγελματικές κατηγορίες. Την υπολογίζουμε πολύ ως αντίπαλο, αλλά αν η εμφάνισή μας είναι ανάλογη των προηγουμένων αγώνων τότε θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Στην Αγία Άννα επιθυμούν να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή. Ωστόσο, αναγνωρίζουν ότι θα έχουν πολύ δύσκολο έργο. Ο εκ των τεχνικών Κώστας Τσιουρέλης τόνισε: «Το παιχνίδι με τον Σαρακηνό είναι πολύ δύσκολο. Είναι εκτός έδρας και κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος που δεν έχει χάσει βαθμό ως τώρα. Επίσης, διαθέτει παίκτες με μεγάλη ποδοσφαιρική εμπειρία. Οι αντίπαλοί μας αποτελούν το φαβορί για τη νίκη.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως εμείς δεν θα παλέψουμε για το καλύτερο. Θα πάμε στο Βασδέκειο να διεκδικήσουμε με πάθος ένα θετικό αποτέλεσμα. Για να τα καταφέρουμε χρειάζεται να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση στο πλάνο μας και στα 90 λεπτά».

Το θετικό για την Αγία Άννα είναι ότι το προπονητικό δίδυμο των Κώστα Τσουρέλη και Λεωνίδα Καραλή έχει μετά από καιρό όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Έτσι, θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι για την μετέπειτα πορεία της.

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις