Σοκ στον Ολυμπιακό, ένα μήνα εκτός ο Διαμαντόπουλος

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Διαμαντόπουλου αποδείχθηκε πιο σοβαρός απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Ο 27χρονος επιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο φιλικό με τη Λαμία, έχει υποστεί μερική ρήξη στον τένοντα, λίγο πάνω από την καμάρα του ποδιού του. Έχει φορέσει ειδική μπότα, καθώς για τέσσερις-πέντε μέρες…

…το πόδι του θα πρέπει να είναι ακίνητο. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ειδική θεραπευτική αγωγή και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, η επιστροφή του στην ενεργό δράση υπολογίζεται σ’ έναν περίπου μήνα.
Το γεγονός αποτελεί πλήγμα για τον Ολυμπιακό, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ της ομάδας στο περσινό πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη δεν είναι ακόμη έτοιμος 100% ο Έρικ Γουόρντεν. Ο Γκανέζος επιθετικός θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τη Ζάκυνθο, ωστόσο, δεν πρόκειται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.
Όσον αφορά τον Ντιέγκο Λεόν, σήμερα Τρίτη (29/9) προπονήθηκε σε πιο έντονους ρυθμούς (ατομικά και πάλι) και η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί από την κατάσταση που θα βρίσκεται ο Ισπανός μέσος τις προσεχείς μέρες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις