Γ. Σιαμέτης: Χωρίς φόβο κόντρα στον Ρήγα Φεραίο

Στη Σούρπη αύριο Κυριακή στις 3 μ.μ. θα κοντραριστούν ο τοπικός Αίας με τον Ρήγα Φεραίο. Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Αγίας Άννας και φυσικά η ψυχολογία τους βρίσκεται στα ύψη. Στον Αίαντα σέβονται τον Ρήγα, αλλά είναι διατεθειμένοι να παίξουν χωρίς φόβο, όπως τόνισε στην εφημερίδα “Θεσσαλία” ο τεχνικός Γιάννης Σιαμέτης:

«Ο Ρήγας Φεραίος είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και έτσι είναι αυτονόητο πως θα έχουμε δύσκολη αποστολή. Διαθέτει ικανούς παίκτες και έναν προπονητή μεγαλύτερου επιπέδου, που δεν είναι για το τοπικό πρωτάθλημα. Προσωπικά τρέφω πολύ μεγάλο σεβασμό για τον κ. Σταματίου.

Από εκεί και πέρα, εμείς θα μπούμε στο γήπεδο για να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς. Όπως δείξαμε στο ματς με την Αγία Άννα βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την εποχή. Με ανάλογη αγωνιστική εικόνα και παίζοντας χωρίς φόβο θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και κόντρα στον Ρήγα».

Μοναδική απουσία για την ομάδα της Σούρπης, θα είναι αυτή του αμυντικού Σιαμουρδάνη, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με την Αγία Άννα.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις