Κ. Σταματίου: Με ανεβασμένο ηθικό απέναντι στον Αίαντα

Καλή ψυχολογία έχουν και στον Ρήγα Φεραίο, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (10/11, 15.00) με τον Αίαντα στη Σούρπη για την Α’ τοπική κατηγορία. Οι Βελεστινιώτες άργησαν πολύ να συγκροτήσουν την φετινή τους ομάδα, αλλά από παιχνίδι σε παιχνίδι εμφανίζονται ολοένα και πιο δυνατοί.

Όσον αφορά το ματς της Κυριακής, αναγνωρίζουν τη φετινή δυναμική του Αίαντα και προετοιμάζονται για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Ο προπονητής Κώστας Σταματίου μας ανέφερε τα εξής:

«Την Κυριακή μας περιμένει το πιο δύσκολο παιχνίδι από όλα όσα έχουμε δώσει ως τώρα. Ο Αίας βρίσκεται σε ανοδική πορεία και όλοι γνωρίζουμε ότι διαθέτει και δυνατή έδρα. Πρόκειται για ένα ματς με υψηλές απαιτήσεις και προετοιμαζόμαστε για να ανταποκριθούμε σε αυτές.

Από τον αγώνα κόντρα στον Αίαντα ξεκινά ένα βαρύ πρόγραμμα για μας, αφού ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Σαρακηνό, Ακρόπολη και Αγία Άννα. Ωστόσο, έχουμε το κατάλληλο ηθικό και αυτοπεποίθηση στις δυνατότητές μας. Κάθε φορά παρουσιαζόμαστε ολοένα και καλύτεροι έχοντας πλέον βρει ένα σταθερό κορμό, ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές φαίνεται πως βρήκαν τον ρόλο τους στην ομάδα. Αυτό με κάνει να αισιοδοξώ για τη συνέχεια».

Ο κ. Σταματίου είδε με ικανοποίηση τους Ζωγράφο και Νασιακόπουλο να επιστρέφουν στις προπονήσεις. Έτσι, θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ανατολή, που όμως δεν είναι 100%. Λογικά θα μείνει στον πάγκο, ενώ βασικός τερματοφύλακας θα είναι ο Απ. Καλαϊτζίδης. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Χότζα, ενώ όλη την εβδομάδα δεν προπονήθηκε ο Ζατσάι λόγω ίωσης, κάτι που θα τον αφήσει εκτός 18άδας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις