Στο Ηράκλειο με ΟΦΗ δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ

Εκτός από το παιχνίδι Βόλος-Παναιτωλικός, το οποίο διεξάγεται σήμερα στις 17.15 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, θα αναμετρηθούν στις 19.30 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο, σ’ ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να δοκιμάζεται σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.
Οι Κρητικοί θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από την ΑΕΛ με 3-2 την περασμένη αγωνιστική και θα παραταχθούν πάνοπλοι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η προετοιμασία του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Ο Γιώργος Σίμος στην αποστολή συμπεριέλαβε τους εξής ποδοσφαιριστές: Σωτηρίου, Ουάλεϊ, Δερμιτζάκης, Μαρινάκης, Μπράουν, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Νάστος, Κοροβέσης, Σακόρ, Στάικο, Νέιρα, Ναμπί, Τσιλιανίδης, Ντίνας, Σόουζα, Σεμέντο, Φιγκεϊρέδο και Μάνο.
Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να επιστρέψει και αυτός στις νίκες μετά την ισοπαλία (2-2) με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, καθώς αμφίβολος είναι ο Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο Πολωνός επιθετικός ταλαιπωρείται από ίωση και αναμένεται να κριθεί την τελευταία στιγμή η παρουσία του ή όχι στη σημερινή αναμέτρηση. Ο Λάζαρος Λάμπρου, ο οποίος δεν έχει λεπτό συμμετοχής σε επίσημο ματς του «Δικεφάλου του Βορρά» φέτος, ακολούθησε την αποστολή του νταμπλούχου Ελλάδος στην Κρήτη.
Οπότε, στην αποστολή είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Στοχ, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι και Λάμπρου.
Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Σάββατο 9/11
17.15 Βόλος-Παναιτωλικός
19.30 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ
Κυριακή 10/11
15.00 Άρης-Αστέρας Τρ.
17.00 Πανιώνιος-Ξάνθη
17.15 Ολυμπιακός-Ατρόμητος
19.30 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Δευτέρα 11/11
ΑΕΛ-Λαμία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις