Με νέο προπονητή αλλά με πολλά προβλήματα στη Ρόδο η Νίκη

Με νέο προπονητή αλλά με πολλά προβλήματα απουσιών μετέβη η Νίκη Βόλου στη Ρόδο όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (10/11, 15:00) τον Διαγόρα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Μπαλάφας και Γκαρσία, ο Σάββας Κυριακίδης που τον ταλαιπωρεί μία εποχική ίωση με υψηλό πυρετό, ενώ αποκλείστηκαν οι Καρακώστας (τερματοφύλακας) και Καρβούνης.

Στην αποστολή μετέχει κανονικά ο Ροχάνο, ο οποίος επανέρχεται στην αγωνιστική δράση μετά την απουσία στο ματς με τον Ιωνικό, λόγω της κάρτας που δέχθηκε στο «Σίτι», όμως έχασε αρκετές προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας αντιμετωπίζοντας κι αυτός ίωση με πυρετό.

Συμπτώματα της ίωσης αντιμετώπισε και ο Δημήτρης Καπός όμως βρίσκεται στην αποστολή και είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του, με ανεβασμένη ψυχολογία καθώς σκόραρε στο προηγούμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Ο Καμπαγέρο, επίσης, θα αγωνιστεί σφίγγοντας τα δόντια καθώς οι πόνοι στον έξω πλάγιο επανήλθαν και κατά πάσα πιθανότητα θα του χορηγηθεί παυσίπονο με ένεση πριν το αυριανό παιχνίδι.

Η αποστολή βρίσκεται στη Ρόδο από το πρωί του Σαββάτου και σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιήσει χαλαρή προπόνηση σε γήπεδο της περιοχής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις