Πάτησαν κορυφή τα Τρίκαλα, 2-1 τη Βέροια

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο ΑΟ Τρίκαλα, έστω και προσωρινά, καθώς νίκησε 2-1 τη Βέροια, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Football League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2’ με τον Οικονομόπουλο και στο 63’ ο Σταματής πέτυχε το 2-0. Η Βέροια μείωσε στο 73’ με τον Πασά, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τα Τρίκαλα, καθώς στο 2’ ο Οικονομόπουλος από σέντρα του Λώττα, έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα. Το τέρμα αυτό ανάγκασε τη Βέροια να παίξει πιο επιθετικά, πιέζοντας για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία. Οι προσπάθειες των παικτών του Σάκη Θεοδοσιάδη δεν απειλούσαν την εστία του Γιακουμή.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια κατάφερε να μπει δυνατά, αλλά στο 56’ το γκολ του Κανούλα δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Στο 63’ ο Σταματής πέτυχε το 2-0 για τα Τρίκαλα, μετά από σέντρα του Σανδραβέλη. Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέζουν και στο 73’ ο Πασάς μετά από σέντρα του Μπλέτσα, μείωσε με πλασέ σε 2-1. Η Βέροια προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά είχε και πάλι δυσκολία να φτάσει στα καρέ του Γιακουμή και όσες φορές το κατάφερε, δεν βρήκε δίχτυα.

ΤΡΙΚΑΛΑ-ΒΕΡΟΙΑ 2-1
ΓΚΟΛ: 2′ Οικονομόπουλος, 63′ Σταματής – 73′ Πασάς

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Παπαγεωργίου, Τεγούσης, Γρηγορόπουλος, Σταματής (82’ Άλεξιτς), Πελάεθ (79’ Βέρτζος), Λώττας (64’ Τσίπρας).

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Πεταυράκης (19’ Βεργώνης), Ζούρκος Α., Μαραγκός, Μουρατίδης, Ταΐρης (69’ Πέντα), Ζούρκος Ν. (75’ Χαντζάρας), Μπλέτσας, Πασάς, Σιμόνι, Κανούλας.

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Τυριακίδης (Μακεδονίας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις