Δύσκολη έξοδο στην Αταλάντη για τον Διαγόρα (pregame)

Βαθμολογική και ψυχολογική… ένεση αποτέλεσε για τον Διαγόρα η νίκη επί της Ποταμιάς στο Καρπενήσι την περασμένη Κυριακή. Όμως η ομάδα του Στεφανοβικείου έχει σήμερα Κυριακή (3 μ.μ.) μία ακόμη έξοδο στο πρωτάθλημα, αφού θα μεταβεί στην Αταλάντη για να αναμετρηθεί με την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.
Το ματς αυτό χαρακτηρίζεται πιο δύσκολο σε σχέση με το προηγούμενο, αφού η ομάδα της Φθιώτιδας είναι ποιοτικότερη αυτής του νομού Ευρυτανίας.
Ντεμπούτο με την ομάδα του Στεφανοβικείου θα κάνει ο νεοαποκτηθείς Μούτσα Μπλέντι, μια και το δελτίο του είναι έτοιμο. Στον αντίποδα, απουσιάζουν οι τραυματίες Σπύρος Καραπλιάγκος, Φίλιππος Καραμπούζης, όπως και ο Κώστας Καραπλιάγγος για προσωπικούς λόγους.
Στη διάθεση του προπονητή Μιχάλη Ζιώγα είναι οι: Δημήτρης Πρίφτης, Αργύρης Κουτσιρίμπας, Χρήστος Σπαθής, Αποστόλης Πρασσάς, Βασίλης Λάιος, Δημήτρης Δίντσης, Νίκος Βουραζέρης, Γιώργος Αλεξίου, Θανάσης Παπαγεωργίου, Γιάννης Σιγαλάκος, Δημήτρης Καλλιακούδας, Λάζαρος Καραμανλής, Παναγιώτης Ντάφος, Μούτσα Μπλέντι, Τάσος Κυριάκος, Αλέκος Κουβελάς, Κώστας Αλαμάνης, Σεραφείμ Τανός, Γιάννης Καλύβας, Δημήτρης Ζιάκας.
Το ματς αυτό θα διευθύνει ο Δημήτρης Ψυχούλας της ΕΠΣ Βοιωτίας. Ως βοηθοί του ορίστηκαν οι Νίκος Σοφός και Χρήστος Καλαμπούκας από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής θα είναι ο Βασίλης Ψαλλίδας της ΕΠΣ Αθηνών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις