Στον Παλαμά κόντρα στους Τιτάνες δοκιμάζεται η Νίκη

Θεσσαλική «μονομαχία» δίνει η Νίκη. Σήμερα στις 5 στο κλειστό γυμναστήριο Παλαμά «κονταροχτυπιέται» με τους Τιτάνες για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής μπάσκετ.

Ασφαλώς πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι. Οι Τιτάνες εμφανίζονται μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο μετά την πρόσληψη του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη στην τεχνική ηγεσία. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Β. και του Γ.Σ. Αλμυρού έχει φέρει άλλον αέρα στο συγκρότημα του Παλαμά, το οποίο επί θητείας του έχει πετύχει το «δύο στα δύο».

Βέβαια και η Νίκη προέρχεται από σπουδαία επιτυχία σε βάρος του ΣΚ Ιωάννινα, που προβάλλει ως ένα από τα φαβορί στον 3ο όμιλο.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα ο Γιώργος Κοσμάτος δεν μπορεί να υπολογίζει πλέον στον Γιάννη Καρπέτη, ο οποίος μετακομίζει στην Αγγλία για επαγγελματικούς λόγους. Επίσης ο Γιώργος Παρασκευάς έκανε τρεις ενέσεις, προκειμένου να δώσει το «παρών» κόντρα στον ΣΚ Ιωάννινα, ο Θωμάς Καραγεώργος που επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού «έσφιξε τα δόντια» και έπαιξε, ενώ και ο Σάκης Κουτίνας αγωνίστηκε με σπασμένη μύτη.

Παρά τους τραυματισμούς τους, όμως, αναμένεται να αγωνιστούν σήμερα. Οι παίκτες στους οποίους στηρίζονται ο Γιώργος Κοσμάτος και ο συνεργάτης του, Δημήτρης Καραγιώργος, είναι οι ακόλουθοι: Κώστας Σαριμπαλίδης, Άρης Βερτζάγιας, Γιάννης Αναγνωστίδης, Θωμάς Καραγεώργος, Χρήστος Σιμάκης, Σάκης Κουτίνας, Άλεξ Ακούνια, Λεωνίδας Κουτσούκης, Παναγιώτης Τσώλης, Ηλίας Σταυροθεόδωρος, Γεράσιμος Δελεντζές, Φώτης Τάσσος, Γιώργος Παρασκευάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις