Ψάχνει αντίδραση η Νίκη στη Ρόδο (pregame)

Την αντίδραση στα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα ψάχνει να βρει η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζοντας σήμερα (10/11), στις 15:00 τον Διαγόρα Ρόδου εκτός έδρας. Άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο ελπίζουν πως η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Στάικο Βεργέτη, θα φέρει νέο «αέρα» στην ομάδα και απέναντι στην ομάδα της Ρόδου θα εμφανιστεί μία ομάδα με περισσότερη αυτοπεποίθηση, με περισσότερη ενέργεια και πάθος και σαφώς περισσότερο διαβασμένη για τον αντίπαλο.  Η Νίκη Βόλου αγνοεί το τρίποντο από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έχοντας απολογισμό στα υπόλοιπα παιχνίδια τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία και πλέον ψάχνει τους βαθμούς για να ξεκολλήσει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Με πολλά προβλήματα στη Ρόδο η Νίκη

Ο Στάικος Βεργέτης στο πρώτο παιχνίδι στο πάγκο της Νίκης έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα απουσιών. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Μπαλάφας και Γκαρσία, ο Σάββας Κυριακίδης που τον ταλαιπωρεί μία εποχική ίωση με υψηλό πυρετό, ενώ αποκλείστηκαν οι Καρακώστας (τερματοφύλακας) και Καρβούνης.

Στην αποστολή μετέχει κανονικά ο Ροχάνο, ο οποίος επανέρχεται στην αγωνιστική δράση μετά την απουσία στο ματς με τον Ιωνικό, λόγω της κάρτας που δέχθηκε στο «Σίτι», όμως έχασε αρκετές προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας αντιμετωπίζοντας κι αυτός ίωση με πυρετό.

Συμπτώματα της ίωσης αντιμετώπισε και ο Δημήτρης Καπός όμως βρίσκεται στην αποστολή και είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του, με ανεβασμένη ψυχολογία καθώς σκόραρε στο προηγούμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Ο Καμπαγέρο, επίσης, θα αγωνιστεί σφίγγοντας τα δόντια καθώς οι πόνοι στον έξω πλάγιο επανήλθαν και κατά πάσα πιθανότητα θα του χορηγηθεί παυσίπονο με ένεση πριν το αυριανό παιχνίδι.

Η 17μελής αποστολή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Παγώνης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Βοσνιάδης, Κ. Κυριακίδης, Καμπαγέρο, Μπιτσάκος, Ντομίγνκεθ, Ιορδανίδης, Λίτσιος, Τσιώλης, Κρουθ, Μασκουνιάν, Ροχάνο, Καπός.

Χωρίς προβλήματα ο Διαγόρας

Τους τρεις βαθμούς για διαφορετικούς λόγους θέλει ο Διαγόρας κόντρα στη Νίκη Βόλου, καθώς έχει την ευκαιρία να αναρριχηθεί ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Ο «γηραιός» της Ρόδου έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς μέχρι στιγμής, έχοντας απολογισμό 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Με τον Πέτρο Ρουτζιέρη  στον πάγκο  είναι αήττητος μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Ο τεχνικός του Διαγόρα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών πέρα, αυτής του Μεντί, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Στην ομάδα της Ρόδου αγωνίζονται τρείς πρώην κυανόλευκοι, ο Λόρι Κέρι, ο Θοδωρής Παπαδόπουλος και ο Αντρέ Μκρτσιάν. Μία πιθανή εντεκάδα που θα παρατάξει ο Πέτρος Ρουτζέρης είναι οι εξής: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Προβατίδης, Ηλιάδης, Παπαδόπουλος, Μπελέρης, Καρπαθάκης, Γεωργίου, Κέρι, Μπουρλάκης, Μπαρμπαρούσης

Από τη Μακεδονία το διαιτητικό τρίο

Ο Άγγελος Αγγελάκης (ΕΠΣ Μακεδονίας) ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Διαγόρας Ρόδου – Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League. Βοηθοί του θα είναι οι Αργύρης Νταβέλας και Αναστάσιος Φράγιος επίσης από την Ένωση Μακεδονίας.

Ο 37χρονος διαιτητής «σφύριξε» τον περσινό αγώνα μπαράζ της Νίκης με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα, ενώ τη φετινή σεζόν έχει διευθύνει το ματς Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2, στο οποίο καταλόγισε δύο πέναλτι, ένα για κάθε ομάδα. Στις 10 Φεβρουαρίου 2013 ο κ. Αγγελάκης συνάντησε και πάλι τη Νίκη Βόλου στον αγώνα με τον Εργοτέλη, στο Ηράκλειο, για το πρωτάθλημα της Football League. Το ματς είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Αναλυτικά:

10/11/2019, 15:00

Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ»

Διαιτητής: Αγγελάκης Άγγελος

Α’ Βοηθός: Νταβέλας Αργύρης

Β’ Βοηθός: Φράγιος Αναστάσιος

4ος: Ωραιόπουλος Μάριος (Δωδεκανήσου)

Παρατηρητής: Μοιραδωράκης Χαράλαμπος (Πειραιά)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις