Για την πρώτη νίκη ο Ολυμπιακός με ΑΓΣ Ιωαννίνων

Το παρθενικό του ροζ φύλλο στη φετινή Γ’ Εθνική μπάσκετ επιζητά ο Ολυμπιακός. Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής υποδέχεται τον ΑΓΣ Ιωαννίνων σήμερα στις 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου.

Στο σημερινό παιχνίδι δεν χωρά άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη για το βολιώτικο συγκρότημα, το οποίο με το «καλημέρα» βρίσκεται στην τελευταία θέση του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μπάσκετ έχοντας κάνει και το ρεπό.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Γιώργος Βλιώρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει υπό τις οδηγίες τους όλους τους καλαθοσφαιριστές. Κι αυτό γιατί ο Γιάννης Χροναίος επέστρεψε την προηγούμενη αγωνιστική εναντίον της Μελίκης και δείχνει να ξεπερνά το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε.

Έτσι στη διάθεση του Γιώργου Βλιώρα βρίσκονται οι Γιάννης Ευτυχίδης, Άγγελος Μπράμι, Γιάννης Χροναίος, Θεόδωρος Ίλτσογλου, Φάνης Αγγελοκωστόπουλος, Βασίλης Μπουσκολίτης, Γιώργος Μπεκρής, Βαγγέλης Γιαννίκος, Φώτης Μπουσκολίτης, Αλέξανδρος Μπούρας, Δημήτρης Μπόγδανος, Παναγιώτης Σπανόπουλος, Αντώνης Μούμογλου, Σταμάτης Σκαμάγκας, Δημήτρης Καραμήτσος.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις