Κέρδισε Ιάλυσο και διαιτητή, ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με 2-0 του Ιάλυσου, χάρη σε τέρματα των Κουτσιανικούλη και Ντούνη, τα οποία σημειώθηκαν σε κάθε ημίχρονο. Εκτός από τους δύο προαναφερθέντες παίκτες του Ολυμπιακού, μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν και ο διαιτητής Μέγας Αλέξανδρος, ο οποίος ανέχθηκε το αντιαθλητικό παιχνίδι των φιλοξενούμενων. Επίσης, σαν να μην έφτανε αυτό, φόρτωνε με κάρτες τους παίκτες των γηπεδούχων χωρίς να υπάρχει λόγος. Πάντως, ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν εξαιρετικός και στα δύο μέρη του αγώνα, καταφέρνοντας να φτάσει στη νίκη και να κερδίσει τόσο τους αντιπάλους του, όσο και τον διαιτητή του αγώνα.

Ρεπορτάζ:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΟΛΑΣ

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Βόλου πετούσε φωτιές και δίκαια προηγήθηκε (1-0) με τον Κουτσιανικούλη στο 31’. Μάλιστα, αν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πιο προσεκτικοί στο τελείωμα των φάσεων, θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα τέρματα. Στο δεύτερο μέρος, ο επιθετικός μονόλογος του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίστηκε και στο 85’ ο Ντούνης πέτυχε το 2-0, κλειδώνοντας παράλληλα και την υπόθεση νίκη για τους «ερυθρόλευκους».

Ολυμπιακός Βόλου: Πως παρατάχθηκε
Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Σούλης Παπαδόπουλος, παρέταξε τους «ερυθρόλευκους» με διάταξη 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Γιδόπουλος. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε, ο Γραικός και το αριστερό, ο Μπουτζίκος, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν, ο Βοσνακίδης, με τον Φαζό. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Τσιάρας και Λάσκαρης, οι οποίοι είχαν μπροστά τους τρεις επιθετικούς μέσους, τον Κουτσιανικούλη (δεξιά), τον Πόζογλου (κέντρο) και τον Ντούνη (αριστερά). Επίσης, για τη θέση του σέντερ φορ επιλέχθηκε, οΤσίτας.


Προβάδισμα με Κουτσιανικούλη για τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο
Μόλις στο 3’ ο Μπουτζίκος έβγαλε τη σέντρα από την αριστερή πλευρά, αλλά την κεφαλιά του Τσίτα απέκρουσε ο Ανδρούτσος στην αριστερή γωνία της εστίας του, βγάζοντας τη μπάλα κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Πόζογλου επιχείρησε να εκτελέσει απευθείας το φάουλ που κέρδισε, η ομάδα του, με τον Ανδρούτσο να πέφτει και πάλι στην αριστερή γωνιά του τέρματός του και να αποκρούει σωτήρια τη μπάλα.
Στο 6’ ο Χατζηδίμπας έσπρωξε τον Τσίτα μέσα στην περιοχή του Ανδρούτσου, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι και διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Μετά από τρία λεπτά, ο Γραικός έβγαλε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά, με τον Τσίτα να πιάνει την κεφαλιά από κοντά και τη μπάλα να καταλήγει εκτός εστίας.   Στο 10’ ο Ντούνης επιχείρησε από κοντά, το σουτ, μετά από μεταβίβαση του Γραικού από τη δεξιά πλευρά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Ολυμπιακός Βόλου άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα στο 31’, ο Πόζογλου πλάσαρε από κοντά τον Ανδρούτσο, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε, με τη μπάλα να φτάνει στον Κουτσιανικούλη, ο οποίος πλάσαρε ανενόχλητος προ κενής εστίας, γράφοντας το 1-0 για τους «ερυθρόλευκους».
Στο 36’ ο Νατσιόπουλος έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Μαραγκουδάκη, ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού και πλάσαρε, με τον Γιδόπουλο να αποκρούει σωτήρια. Στην εξέλιξη της φάσης, οι αμυνόμενοι του Ολυμπιακού Βόλου απομάκρυναν τη μπάλα και παράλληλα τον κίνδυνο από την περιοχή τους. Δύο λεπτά αργότερα, ο Τσίτας έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Κουτσιανικούλη, ο οποίος έστειλε από κοντά τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ανδρούτσου. «Κλείδωσε» τη νίκη, με τον Ντούνη
Στο 55’ ο Πόζογλου σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Μακρυδημήτρη να βρίσκει τη μπάλα με το πόδι και εκείνη να καταλήγει κόρνερ. Δεκατρία λεπτά αργότερα, το σουτ του Μαραγκουδάκη μέσα από την περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου, έπειτα από σέντρα του Σερτζίνιο από την αριστερή πλευρά, κατέληξε εκτός εστίας.
Μετά από πίεση του Ολυμπιακού Βόλου, οι παίκτες του Ιάλυσου έχασαν τη μπάλα, η οποία έφτασε στον Ντούνη, με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού Βόλου να σκοράρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής με άψογο σουτ στη δεξιά γωνία του Ανδρουτσόπουλου. Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Ρόκας σούταρε μέσα από την αντίπαλη περιοχή στο 93’, αλλά ο Ανδρούτσος κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα. Έτσι, ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Σκόρερ: 31’ Κουτσιανικούλης, 85’ Ντούνης.
Κίτρινες: 34’ Λάσκαρης, 61’ Τσιάρας, 80’ Πόζογλου – 26’ Μαραγκουδάκης, 57’ Νατσιόπουλος.
Διαιτητής: Μέγας (Πιερίας).
Βοηθοί: Στεφούλης, Μωυσιάδης (Γρεβενών).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας (76’ Κόλα), Ντούνης (88’ Ρόκας), Τσίτας, Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Πόζογλου (94’ Στεφάνοβιτς).
ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ:  Ανδρούτσος, Τερζίου (42’ Σερτζίνιο), Μαραγκουδάκης, Γιώργου (81’ Κούγιος), Κ. Χειμωνέτος, Ρεκλίτης, Νατσιόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μαρτσάκης, Αυγενικού (73’ Πετράκης), Χατζηδίμπας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις