Βεργέτης: Παλέψαμε για τη νίκη μέχρι το τέλος

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Διαγόρα, έμεινε ο Στάικος Βεργέτης, στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα που έληξε ισόπαλος με 1-1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βεργέτη, όπως απομαγνητοφωνήθηκαν από το goalpost.gr:

«Σήμερα έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι από άποψη ρυθμού και έντασης. Οι δύο ομάδες κυνήγησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό τη νίκη και παρουσίασαν ένα καλό θέαμα. Ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, χωρίς όμως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Αντίθετα, ο αντίπαλος με την πρώτη φάση που δημιούργησε, πέτυχε το γκολ. Όμως δεν μπορώ να αγνοήσω πως τα παιδιά δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν να τηρούν, πιστά, το πλάνο του αγώνα που είχαμε θέσει κι έτσι ξαναβγήκε η ομάδα μπροστά δημιουργώντας ευκαιρίες με αποτέλεσμα να φτάσει στην ισοφάριση.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς ρυθμό και χωρίς φάσεις από τις δύο ομάδες. Η αποβολή αφενός του παίκτη μας και στη συνέχεια ο τραυματισμός του Ντομίνγκεθ, που έπαιζε με σπασμένο πλευρό, και δεν μπορούσαμε να τον αντικαταστήσουμε γιατί είχαμε κάνει και τις τρεις αλλαγές, μας ανάγκασε να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το κεκτημένο της ισοπαλίας.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που κατέβαλαν και για το γεγονός πως προπονούμαστε λίγες μέρες μαζί, εκτέλεσαν σε μεγάλο βαθμό όλα όσα είχαμε πει. Θα προετοιμαστούμε για τη συνέχεια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις