Άτυχος στην Αταλάντη ο Διαγόρας

Άτυχος στάθηκε ο Διαγόρας στο παιχνίδι με την Αταλάντη, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 εκτός έδρας, για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με λίγες καλές επιθετικές προσπάθειες μπροστά στις δύο εστίες. Ο Διαγόρας στο τελευταίο 20λεπτο αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Αλεξίου.
Πρωταγωνιστής της Αταλάντης ήταν ο Κώστας Λυτάκης, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, το νικητήριο τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Ο Μούτσα Μπλέντι στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Διαγόρα πέτυχε το γκολ για την ομάδα του Στεφανοβικείου.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 24’ με προβολή του Λυτάκη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σακκά. Ο Διαγόρας έφτασε μια «ανάσα» από την ισοφάριση στο 34’ με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι της Αταλάντης, ύστερα από κεφαλιά του Μπλέντι.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 51’ ο Μούτσα Μπλέντι βρήκε τον τρόπο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Αταλάντης και να γράψει το 1-1.
Στο 71’ ο Αλεξίου αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Διαγόρας με τον Διαγόρα να παίζει με 10 παίκτες στο υπόλοιπο του παιχνιδιού. Στο 86’ ο Λυτάκης και πάλει με προβολή έδωσε το προβάδισμα στην Αταλάντη, γράφοντας το 2-1, με τον Διαγόρα να στέκεται άτυχος δύο λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα, στο 88’ ο Καλιακούδας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι, στέλνοντας με σουτ τη μπάλα στο δοκάρι.
Αταλάντη: Καπετάνος, Μακρόπουλος, Σακκάς (78’ Σαλιάι), Ζυγογιάννης, Πάππος, Λυτάκης, Ντζιος (78’ Μαλισσόβας Α.), Τσακανίκας, Δουβάρας (70’ Λαμπρόπουλος), Μαλισσόβας Κ., Χαϊκάλης.
Διαγόρας: Πρίφτη, Καλύβας, Βουραζέρης, Σπάθης, Λάιος, Καραπλιάγκος (46’ Ζιάκας), Δίντσης, Αλεξίου, Αλαμάνης, Κυριάκος (72’ Καλιακούδας), Μούτσα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις