Ν. Καραμπετάκης: Ο Ολυμπιακός Β. μας πίεσε πολύ

Ο προπονητής του Ιάλυσου, Νίκος Καραμπετάκης, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Βόλου, στάθηκε στην πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Νεάπολης και έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την εικόνα που παρουσιάζει ως ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, σε μία πολύ καλή ατμόσφαιρα. Ήρθαμε να παίξουμε κόντρα σε μία ιστορική ομάδα και είπα στους παίκτες μου πώς θα πρέπει να χαρούμε το παιχνίδι. Αγωνιστήκαμε σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο και σε συνθήκες που πραγματικά ήταν μεγαλύτερης κατηγορίας. Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, στον προπονητή και στους παίκτες του, για την εικόνα που παρουσιάζει και εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια.
Εμείς δεν αρχίσαμε καλά το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός μας πίεσε πολύ και νομίζω πως το πρώτο τέταρτο δικαιούταν ένα γκολ. Στη συνέχεια αλλάξαμε το σχηματισμό μας, νομίζω ότι ισορροπήσαμε το παιχνίδι και βγάλαμε στο γήπεδο τα στοιχεία που έχουμε ως ομάδα. Όμως, τη στιγμή που είχαμε ισορροπήσει το παιχνίδι, από ένα λάθος δεχθήκαμε το γκολ. Αλλά και το λάθος είναι μέσα στο ποδόσφαιρο.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αρκετά καλά και θα μπορούσαμε να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια. Δυστυχώς, δεν σκοράραμε και στο τέλος δεχθήκαμε δεύτερο γκολ. Το παιχνίδι μας αφήνει μία πικρία, γιατί μετά το 20ο λεπτό, βάσει της απόδοσης μας, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι καλύτερο. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την καλή προσπάθεια που έκαναν. Η ομάδα δείχνει αρκετά καλά στοιχεία και με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών, που είναι τραυματίες και έχουμε απουσίες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, θα μπορέσουμε να λύσουμε το πρόβλημα του γκολ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις