Το πανόραμα της 6ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΘ

Ολοκληρώθηκε και η 6η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, με τον Σαρακηνό να προελαύνει, μετά και τη νέα του νίκη επί της Αγίας Άννας με 2-1 (έξι στα έξι), ενώ ο Αίας νίκησε στην εκπνοή τον Ρήγα Φεραίο να ακολουθεί τον Σαρακηνό στη 2η θέση. Αναλυτικά η δράση στην Α’ τοπική κατηγορία στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής:

Σαρακηνός-Αγ. Άννα
Ο Σαρακηνός ήταν ο νικητής στο παιχνίδι με την Αγία Άννα το οποίο διεξήχθη στο Βασδέκειο, επικρατώντας με 2-1, έχοντας το απόλυτο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Η Αγία Άννα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 37’ με σουτ που επιχείρησε ο Δημολιός, ωστόσο, ο Σαρακηνός κατάφερε και αντέδρασε γρήγορα, πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, στο 44’ ο Καλαμάτας με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τζίκα έγραψε το 1-1.
Το νικητήριο τέρμα του Σαρακηνού ήρθε στο 70’. Ο Παλαμιώτης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-1. Είχε προηγηθεί εκτέλεση φάουλ του Τζίκα και προσωρινή απόκρουση του τερματοφύλακα της Αγίας Άννας.

Αίας-Ρήγας 2-1
Ο Αίας ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Ρήγα Φεραίο στη Σούρπη, επικρατώντας με 2-1 για την 6η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ. Μάλιστα, το νικητήριο τέρμα για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Αραπίτσας στο 93’. Ο ίδιος παίκτης είχε δώσει το προβάδισμα στο σκορ στον Αίαντα στο 47’, ενώ ο Ρήγας ισοφάρισε σε 1-1 με τον Σέττο στο 47’, για να δεχθεί το γκολ της ήττας στο φινάλε.

Ακρόπολη-ΑΕ 2002 6-2
Στο Σέσκλο η Ακρόπολη εύκολα έκαμψε την αντίσταση της ΑΕ 2002, νικώντας με το ευρύ 6-2, παρότι οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Μόλις στο 4’ ο Παρίσης έγραψε το 0-1 για την ΑΕ 2002, όμως πολύ γρήγορα ήρθε η αντίδραση από την Ακρόπολη, η οποία ισοφάρισε με τον Μόσιο στο 9’, ενώ στο 20’ ο Μάριος Φουρκιώτης έδωσε το προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του (2-1). Ωστόσο, στο 30’ ο Πολυχρόνου με ωραίο γκολ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους σε 2-2. Ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Παγώνης έγραψε το 3-2, για να ακολουθήσουν άλλα τρία γκολ για τους γηπεδούχους στην επανάληψη.
Ο Τσεκούρας στο 53’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-2, ο Φουρκιώτης στο 66’ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έκανε το 5-2, ενώ στο 77’ ο Μόσιος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 6-2.

Δάφνη-Αγ. Παρασκευή 1-2
Με το «διπλό» από την έδρα της Δάφνης «απέδρασε» η Αγ. Παρασκευή, επικρατώντας με 2-1. Το 0-1 έγινε στο 36’ από τον Καραγιάννη, μετά από ασίστ του Αντωνίου, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι σε απευθείας φάουλ του Κυρίτση στο 40’. Ο Τσιγαρίδας ισοφάρισε στο 65’ με σουτ σε 1-1, αλλά πέντε λεπτά αργότερα η Δάφνη έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δύο κίτρινες του Τσιαχτάνη. Στο 72’ η Αγία Παρασκευή πήρε τη νίκη με πλασέ του Καραγιάννη.

Δήμητρα-Πύρασος 4-2
Καλύτερη η Δήμητρα πήρε τους τρεις βαθμούς στο ματς με τον Πύρασο με σκορ 4-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 8’ με πλασέ του Κλουκουτάρα (1-0), ενώ ο Σταμάτης Καρράς στο 12’ με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Στο 22’ ο Αραπίτσας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, κάνοντας το 3-0, ενώ ο Ρεφουγιάτι με κοντινό πλασέ στο 31’ από μεταβίβαση του Καραδήμα, μείωσε σε 3-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κρανάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 58’ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-1, ενώ ο 15χρονος Θανάσης Γκαραβέλας με πλασέ στο 80’, διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Ιάσων Α.Μ.-Τοξότης 0-3
Οι επιτυχίες του Τοξότη συνεχίζονται. Η ομάδα του Θανάση Χρυσοχού νίκησε με 0-3 τον Ιάσονα Α.Μ. στο ματς που έγινε στο βοηθητικό του ΕΑΚ με τυπικά γηπεδούχο τον Ιάσονα. Η ομάδα της Άλλης Μεριάς έχασε δύο πέναλτι στο παιχνίδι. Στο 30’ ο Δανιλόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νίκο Μπράνο από την «άσπρη βούλα». Στο 60’ ο Κουκουτσέλος εκτέλεσε νέο πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί δοκάρι. Επίσης, καλές στιγμές είχαν και οι Μπακογιάννης, Άλμπαν.
Ο Τοξότης προηγήθηκε στο 7’ με τον Γερακίνη, ύστερα από πάσα του Πελεκούδα. Στο 37’ ο Ντίτσιος κέρδισε πέναλτι και ο Λευτέρης Δενελάβας το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Λευτέρης Δενελάβας στο 69’ με πλασέ, μετά από πάσα του Γερακίνη.

Πρωτεσίλαος-Σκιάθος 2-2
Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Πρωτεσίλαος και Σκιάθος στο γήπεδο του Πτελεού.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 11’ όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Νικογιάννης πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η Σκιάθος απάντησε στο 33’ με πλασέ του Πρίφτι (1-1). Στο 70’ ο Πρωτεσίλαος ανέκτησε το προβάδισμα με το μακρινό σουτ του Βαλωτή (2-1). Στο 73’ ο Γαζέτης πέτυχε το 2-2, δίνοντας τον βαθμό στη Σκιάθο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις