Με επιτυχία οι εσωτερικοί αγώνες τριάθλου της Νίκης Βόλου (photos)


Μοιράσου το άρθρο

Με «σύμμαχο» τον καιρό και μπροστάρηδες τους προπονητές καθώς και τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας, ολοκληρώθηκαν, με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 10/11/2019, οι καθιερωμένοι αγώνες τριάθλου για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες από το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο βοηθητικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού Σταδίου όπου συμμετείχαν κοντά στους 200 αθλητές και αθλήτριες και έλαβαν μέρος σε τρία αγωνίσματα.

Συγκεκριμένα:

Οι αθλητές/τριες της Β’-Γ’ Δημοτικού συμμετείχαν στα 40μ.ταχύτητα – ρίψη medicineball 1kg – άλμα εις μήκος

Οι αθλητές/τριες της Δ’-Ε’ Δημοτικού συμμετείχαν στα 50μ.ταχύτητα – ρίψη medicineball 1kg – άλμα εις μήκος

Εμβόλιμα συμμετείχαν και οι μικρότεροι αθλητές/τριες μας (προνήπια – νήπια – Α’ Δημοτικού) σε δύο δρομικά αγωνίσματα 30μ.ταχύτητα και 40μ. εμπόδια.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν διπλώματα συμμετοχής και μετάλλια μέχρι τους αθλητές της Γ’ Δημοτικού. Στην μεγαλύτερη κατηγορία της Δ’-Ε’ Δημοτικού (μίνι) δόθηκαν μετάλλια στους τρεις πρώτους αθλητές και αθλήτριες που συγκέντρωσαν την μεγαλύτερη βαθμολογία στο τρίαθλο.

Με συνέπεια, οργάνωση και μεθοδικότητα που χαρακτηρίζει το τμήμα, περιορίστηκε ο χρόνος  αναμονής των αθλητών και των γονέων κι εμπλουτίστηκε η αγωνιστική δράση των παιδιών.

Να σημειωθεί ότι, για πρώτο φορά έγινε ηλεκτρονική καταγραφή των αποτελεσμάτων κι άμεση εκτύπωση και ανάρτηση τους στον πίνακα ανακοινώσεων, ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν άμεσα.

Επενδύοντας σε αντίστοιχου είδους αγωνιστικές δραστηριότητες, το τμήμα, επιδιώκει να συμβάλλει στη διαμόρφωση αθλητικής κουλτούρας, στην ένταξη της άσκησης στην καθημερινότητα όλων μας, αλλά και στη συμμετοχή όλων σε εκδηλώσεις που προάγουν τον υγιή αθλητισμό και το ”ευ αγωνίζεσθαι”.

Ο έφορος του τμήματος στίβου και μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Γιώργο Τάκης, ο υπεύθυνος οργάνωσης του τμήματος Χρόνης Βελέντζας και οι προπονητές, συγχαίρουν για τις επιδόσεις τους και την εμφάνισή τους, όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες, καθώς κι όλους όσους συνέβαλαν για μια επιτυχημένη ακόμη μια φορά διοργάνωση.

Το τμήμα δεσμεύεται ότι, θα ακολουθήσουν κι άλλες αντίστοιχες διοργανώσεις υψηλού αθλητικού κι οργανωτικού επιπέδου στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις