«Ο Ρονάλντο δεν έχει ντριμπλάρει κανέναν εδώ και τρία χρόνια»

Λάβρος κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Φάμπιο Καπέλο, ενώ παράλληλα υπερασπίστηκε την επιλογή του Μαουρίτσιο Σάρι να κάνει αλλαγή τον Πορτογάλο σταρ στο ντέρμπι με την Μίλαν.

Ο Ρονάλντο δυσανασχέτησε έντονα μετά την αλλαγή του, με τον Καπέλο να μην του χαρίζεται σε δηλώσεις του στο Sky Sports Italia: «αυτή τη στιγμή δεν παίζει καλά και ήταν σωστή επιλογή να τον αποσύρει», δήλωσε ο 73χρονος πρώην προπονητής της εθνικής Ιταλίας.

Συνεχίζοντας, ανέφερε: 
«Αυτό που έκανε ο Σάρι ήθελε χαρακτήρα και στο τέλος κέρδισε το παιχνίδι. Το γεγονός ότι ο Ρονάλντο δεν κάθισε στον πάγκο και είπε άσχημα λόγια στον Σάρι δεν είναι ωραία εικόνα. Πρέπει να είσαι πρωταθλητής και όταν αποσύρεσαι, όχι μόνο όταν τα πράγματα πάνε καλά. Δεν παίζει καλά αυτή τη στιγμή, ενώ ο Ντιμπάλα είναι σε εξαιρετική φόρμα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ρονάλντο δεν έχει περάσει κανένα με ντρίμπλα τα τελευταία τρία χρόνια. Θυμάμαι όταν πέρναγε τους αντιπάλους του σαν σταματημένους. Τώρα, δεν συμβαίνει πια, ενώ οι Ντάγκλας Κόστα και Ντιμπάλα μπορούν να το κάνουν.

Αν ήμουν στη θέση του Σάρι, θα τον αντιμετώπιζα στα αποδυτήρια. Θα του έλεγα ότι οφείλει να δείχνει σεβασμό στους συναδέλφους του και πως όταν τον κάνω αλλαγή, το κάνω γιατί θέλω να κερδίσω το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις