Ίβιτς σε παίκτες: «Αν δεν σας αρέσει να φύγετε!»

Το κλίμα στην ΑΕΚ δεν είναι καθόλου καλό μετά τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή το βράδυ. Η ήττα από τον Παναθηναϊκό και ο απίστευτος τρόπος που προήλθε, έκαναν οπαδούς και διοικούντες έξαλλους με τους παίκτες.

Ο Ιλια Ιβιτς μετά τα… γκάζια των οπαδών στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μίλησε στους ίδιους τους «κιτρινόμαυρους» στα Σπάτα. Και ο ίδιος ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής επέλεξε την σκληρή γλώσσα.

Τι είπε ο Ιβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ
«Είναι λάιτ όσα ζήσατε απόψε. Εμείς στην εποχή μας αν γινόταν κάτι τέτοιο ζούσαμε χειρότερα. Δεν έχετε καταλάβει κάποιοι που είστε και τι γίνεται. Κάποιοι κάνετε την ομάδα άνω κάτω. Σας το λέω τώρα, όποιος δεν θέλει να φύγει. Η πόρτα είναι ανοιχτή για όσους δεν θέλουν να είναι στην ΑΕΚ» είπε χαρακτηριστικά ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ενωσης.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει αποφασίσει να το πάρει πάνω του και να επιστρέψει η ηρεμία στην ομάδα του, μα πάνω από όλα να αλλάξουν οι παθογένειες. Και αυτό σε ορίζοντα Ιανουαρίου και Ιουνίου με τις προσθαφαιρέσεις που αναμένεται και απαιτείται να γίνουν.

Ο Ιβιτς είχε επικοινωνία για ότι έγινε και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Και μαζί χαράσσουν το πλάνο, αλλά και παίρνουν τις αποφάσεις. Μάλιστα, είχε συνάντηση και με τον Νίκο Κωστένογλου για να τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα και οι αποφάσεις που πρέπει να παρθούν σε όλα τα επίπεδα.